Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Na, mi történt? Ma van a fiam, és többek között Jutka fiának is a névnapja. Már korán sütikét csináltam. Ti hogy ünneplitek a gyerekek névnapját? Ugyanakkora ünnep, mint a szülinap? Mert nálunk nem.
Korán keltetek! Ki aludt éjjel? Én igen! Majd álmon haltam. Már az éjfélt is nehezen bírtam.
Szép reggelt Neked is:-))
Egyelőre még nem, köszi kérdésed! :DDD
Jó reggelt:-DD
Zabszem effektus??? Működik??:-))
Sziasztok! Szép napot Mindenkinek! :D
Nem-nem nekem sem akarta elküldeni vagy 7-8 percig:-((
Nem, de ezek szerint nem az én gépem volt a hibás.
Mint látom a gépem kellő képpen beh...t. Nem ment semmit aztán még elmegyek zuhanyozni lementi háromszor.
Szia! Neked sem akarta elküldeni az üzenetet???
Sziasztok! Jó reggelt!
Látom ma csak egy óráról maradtam le.
Sziasztok! Jó reggelt!
Látom ma csak egy óráról maradtam le.
Sziasztok! Jó reggelt!
Látom ma csak egy óráról maradtam le az alvás igényem miatt.
Jó reggelt!! Kialudt a fórum???
Aztán nekem ne panaszkodjatok, hogy nem találkozunk:-))) Aki éjjel nagyleány az reggel is legyen nagyleány!!!
Sziasztok! Eddig bírtam, megyek vissza alucikálni!
Rájöttem, hogy tiszta dili vagyok, itt vaksiskodom, minthogy az apuci mellett élvezkedtem volna:-(((((((((
Jó reggelt, szép és örmteli napot mindenkinek.
Nos, kinek az ágyában van rugó, amely hajnalok hajnalán kidobja az embert?:-DDDDDDDDDD
Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Nahát Jutka2, azért ezt nem vártam tőled?!
Este kimentem megetetni az állatokat. Látom a sötétben valami mocorog. Gyorsan elő az elemlámpát, megyek vissza, keresem, nem találom. Azt hittem, hogy egy kicsi sünike. Aztán megmozdítottam a gazt, és egy nagy, undorító valami rám ugrott. Akkorát sikítottam. Ha jól emlékszem a Katának akartad küldeni a békát? Mit vétettem, hogy idekerült hozzám????? Fúúúúúúúúúj:-(((((((((
Hurrá! Ajándékot kaptam, de majd csak reggel nézem meg.
Szép álmokat mindenkinek!!!!
pihizek én is,aztán éjfélkor itt vagyok.
akivel nem találkoznék,annak szép álmokat.
Orsy, én biztosan tudom, hogy ügyesek lesztek, és egy kalap pénzt hoztok el:-DDDDDDDD
Na én is megyek aludni. Ha még éjfélkor nem alszom, akkor benézek.
Sziasztok csajok, megyek alukálni:-))
Holnap reggel benézek, és csak késő este leszek utánna mert fodrászhoz megyek munka után:-)))
További ajánlott fórumok: