Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
megyek fürödni,mert nagyon álmos vagyok.majd még benézek,ha el nem alszom.
Erre én most mit mondjak Neked?...
Bárhogy is csűrném csavarnám, akkor is igazat kell hogy adjak Neked. A domniórát behelyettesíthetnénk sok minden mással. Ezért is minden tiszteletem a Tietek!!
elárulom:én sem tudtam.de ezt csak úgy súgom neked,nehogy a többiek meghallják.
Sziasztok! Debrecen futballcsapata. A Bajnokcsapat!!!
nagyon butának tűnök......de MI AZ A LOKI???????????????????????
szia.hogy telt a mai napod?
Látod, ez az asszonyok sorsa. Mindig várják a férjüket, hol meleg kajával, hol meleg ággyal. Erre mit kapnak: maradj mán jön a "dominóra" meg a foci.
Ja amúgy HAJRÁ LOKI!!!!
Ha bele gondolok, hogy ezelőtt 30 éve (még leírni is sok) mennyi Loki zászlót varrtunk a koliban, és hány meccsen ordítottuk rekedtre magunkat.
Loki? Hajrá Loki! A kedvenceim! :DD
DE ÉN NEM ALHATOK..:-((((
Vigyázz, mert kapsz a férjecskédtől egy fekete pontot...
(Az én nejem már 10 óra óta vár! Első a domi meg a Loki!)
Nálunk az utóbbi időben szinte minden nap gulás van! (Drágulás!) Ez csak arról jutott eszembe, hogy a kedvenc söröm drágább lett 10 forinttal!
No de semmi polityik! Megpróbálom megvárni a mai utolsó domit.
tessék apókázni!!!!!!!!!!!!!!
Jaj...én se voltam,mert férjem kérte,hogy most ne gépezzek máááááááááár......most fürdik és ideosontam.....
én is vagyok
csak néha úgyteszek mint aki dolgozik is
Nem. Én vagyok, csak kicsit itt is vagyok, ott is vagyok.
Naaaa! Mindenki vacsizni ment?
Jó évekkel ezelőtt (kb. 25), nyaraltunk Parádfürdőn, na ott, egy kifőzdében ettünk nagyon finom babgulyást. Abban is volt minden, még köröm is. Azóta, ha finomat szeretnék csinálni, akkor én is mindent beleteszek, még marhusit is.
További ajánlott fórumok: