Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Szia!
Tetszett? Nekem nagyon. :)))
Köszi szépen!
Szia, Sziasztok!
Órák: 0,9,10,11,13,14,20,
Úgy belemerültem a képfeltöltésbe, hogy majdnem elfelejtettem a dominómat felvenni:-DDDDD
Buci bácsi 1000 pontos, pont most!Gratula !
Sziasztok!
Ismét beborult nálunk, így mindenkinek szép napsütést, és kellemes időtöltést kívánok! A dolgozóknak kevés munkát, a betegeknek mielőbbi gyógyulást!
Szia!Én is felszálltam a repülővel!/A hang nélkülivel./
Jó reggelt mindenkinek!
Mai órák:0,9,10.
Szép napot!Be jó, hogy csak egy órát aludtam át!♥♥♥♥♥☺☺☺☺☺♥♥♥♥♥☻☻☻☻☻
Igen és szerintem így sokkal jobb. Nekem legalábbis bejött ez a változtatás.
Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Jó reggelt, szép napot mondenkinek.
De jó, hogy -legalábbis számomra- új játszótársak is vannak a "fedélzeten"! Üdv. mindenkinek, akivel még eddig nem találkoztam.
Szia!
Én is örülök, hogy te is örülsz annak, hogy mi örülünk a másik szerencséjén.
Örülök, högy mindenki örül mindennek és mindenkinek!
Ti olyan tündériek vagytok...!
Én is kaptam egy ilyen ajándokot. Vettem is egy fehér domit, de hogy majd mit kezdek vele, azt még nem tudom...! Sehova sem passz!
Ha nem írod, talán soha sem veszem észre! Én is oldalt kerestem a játékokat. de a változásokat nem illene közölni legalább a tagsággal?
Igen, miután oldalt nem találtam a játékokat!
Észrevettétek, hogy változott a portál fejléce, vagyis nem oldalt, hanem fent vannak a fórumok címei.
Hurrá, nálunk is kisütött a nap, csak az a baj, hogy későn, mert már a házaktól nem is lehet látni. Remélem, hogy holnap sütni fog:-)))))
Akkor nagyon szerencsés vagy, gratulálok!
Az is előfordulhat, hogy véletlenül nyomta meg valaki, és azért került fel. Dominóval jártam már én is így.
Örülök hát!Jó jött most nekem!
Ingyen vehetek domit az aukcióról!:-D
Valószínűleg másik ajándékdominó hatása alatt állt, és kellett a hely a következő dominónak!( Én is álltam már így, de inkább egy dominótól váltam meg, nem az ajándéktól.)
Vagy csak jót akart tenni valakivel és ez épp Te voltál, örülj neki :))
Én is nézegettem. Megkérdezhtem, hogy milyen ajándékot kaptál éte?
További ajánlott fórumok: