Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Szia Buci bácsi és Lalapapa!
Hát Ti aztán nagyon aranyosak vagytok! Köszönjük szépen a nőnapi megemlékezést. Amikor még dolgoztam, a munkahelyemen ilyenkor nagy bulik voltak. Minden nő (ami nem volt kevés) ajándékot kapott és volt terülj-terülj asztalkám. De úgy látszik a nyugdíjasokat az idén nem hívták meg.
Mi is üdvözlünk Titeket, hiszen nélkületek nem élet az élet! Szükségünk van Rátok!
Kedves Hölgyeim!
A Nőt köszönti ma a világ,
Érte zengnek ódát a költők,
s mi férfiak ma ne legyünk önzők,
egy csokor virággal jöjjön a köszöntő!
Legyetek boldogok,és szépek,
ezt kívánom továbbra is Néktek
Szervusz Buci bácsi!
Te egy igazi gavallér vagy. Nagyon szépen köszönjük a nőnapi megemlékezést. Neked is minden jót és szépe kívánunk az életben.
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést.
A szép szavakat, jókívánságokat.
Üdvözöllek buci bácsi!
Mély és alázatos tisztelettel köszöntöm a fórum, a domi játék és a Hoxa portál valamennyi Hölgyét a Nőnap alkalmából!
Üdvözlök minden lányt és asszonyt, minden kis- és nagymamát. A szingliket, az elvált illetve a sajnálatosan özvegyen maradt asszonyokat is. Külön szeretettel, a jövőbe vetett hittel és reménnyel kívánok sok boldogságot a menyasszonyok-
nak.
Kívánok Nektek tengernyi boldogságot a családban. Nagy örömöt a kikeletben, a madárdalban, jó egészséget és sok sikert a munkában, az Életben!
Évente egyszer bevallhatom amit mindíg is tudok:
Csakis Veletek -Nőkkel- teljes az élet!
Üdv. és puszi mindannyiótoknak!
Sziasztok!
Szép szombatot és jó játékot Mindenkinek!
Jó reggelt Mindenkinek!
Fiatalok, ne öregedjetek meg!!!! Mert akkor olyan hülyeségeket fogtok csinálni, mint én. Megint rossz dominót vettem meg. Vagy csak az álmosság teszi?
Nos, ezek szerint ma is lehet korán lefeküdni.
Mindenkinek nagyon kellemes, szép estét kívánok!
Viszont Neked is!Szép napsütésest!
Sajnos itt nem süt,hűvös van.