Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Jó reggelt szép napot mindenkinek.
Szép jó reggelt mindenkinek!Végre én is elaludtam,most ébredtem!!!
Jó reggelt Mindenkinek!
Mai órák: 5,10,
Szép napot kívánok.
Na az szép lenne. :S Egyébként a kedvenc ajándékom a "következő megvásárolt domiért nem kell fizetned". Az tényleg hasznos. De a legtöbbért nem érdemes könnyet ontani. Inkább akkor, ha megkapjuk. :/
Ne sírjál! lécci lécci... :)
Néha bünti, de még mindig jobban jártunk, mint a Babiloniai sorsjáték résztvevői (Borges novellája). Ott lehetett mindenfélét nyerni: kézlevágás, felakasztás...
Nekem csak 47 ajandekom van...
Az a jobbik eset, ha pl ad 3 pontot... A 72-ből ha 2 olyanom volt, sokat mondok.
Kezdem kapisgalni,es megvan a bibi,az ajandek dominokat nem lehet lerakni,az jon,ad egy ajandekot,pl: 3 pontot es eltunik,az nem szerepel sehol,csak az ajandekban...
Én is a lerakott domira utazok elsősorban.
Már régebben is panaszoltam, hogy nlhány ajándék inkább büntetésnek nevezhető, de akkoriban még nem sokan értették, miről beszélek. Mert ugye az ember szeret ajándékot kapni. Na de kérdés, milyet. :P (Kedvenceim a "következő lerakott domi helyett kapsz egy másikat", meg "a következő aukcióra felrakott domiért nem vonunk le pontot"...)
Lehet, hogy több pontod lett ettől, de hát azt lehetetlen így kiszámolni...
Nem számoltam sehová. Az ajándék magyarázza meg a különbséget, ennyi. És a különbség nem kedvező (nekem legalábbis, mert lerakott dominóban utazom)
Mert eszerint a számítás szerint nekem pont 70 körüli domim hiányzik, de 72 ajándékom van. Többnyire tiszta hülye ajándékokat kapok, úgyhogy ezt ennek tudtam be eddig.
De az ajándékokat hova számolod?
Én vettem, és nem kaptam meg (de csak egyszer)
Látod, nem tudok elszabadulni - most már megvárom az éjfélt :)
csilla80
lerakva 700, aukcióra 507, eldobva 9: összesen 1216
dominó-óra 1122, vásárolva 121: összesen 1243
Akkor nálad a különbség: 1243-1216 = 27
Max 5 dominó lehet nálad most, tehát: kb 22 dominód nincs meg. Nincs meg, ez nálam ugyanazt jelenti hogy eltűnt.
Nem a pontszámmal, hanem a lerakott dominók számával van gondjuk a lányoknak...
Nekem spec. nincs, de olyanom a legelején többször is volt, hogy rákattintottam a dominórára, azt írta, kaptam egy új dominót, és aztán mégsem kaptam.
Arra gondoltatok,hogy van amelyik domino 3,2 illetve egy pontot er?
Es van olyan ajandek is,ami rogton 3 pontot ad?
Ha egy domit nem sikerul eladni,az minusz egy pont,ha eldobod az is minusz egy pont...???
En nem ertem a logikatokat,de lehet,ha csak a szokesegem a baj,pedig elso perctol jatszom,es eleg jol megy,meg egy sem tunt el...
Én összeszámoltam, hányat raktam le, dobtam el, aukcióztam... itt megtalálod az egyenleteket lejjebb :)
Erdekes,hogy nektek mennyi dominotok eltunt...
Nekem meg egy sem tunt el... vajon hova lesznek el..??? Meseljetek,hogyan tunnek el,mibol veszitek eszre? Kivancsi vagyok...
De ha az ember éjszaka is fölkel azért, hogy leszedjen egy-egy domit, akkor elég bosszantó, ha másnap bottal ütheti a nyomát. :)
Tudjátok mit?!:D Szerintem haggyuk, hogy kinek mennyi dominója tűnt el, stb..., mert úgysem kapjuk vissza... már ha van mit visszakapni:D Szóval ne számolgasson senki csak játszon;):D
Sziasztok!
Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek!
További ajánlott fórumok: