Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Mai DominÓrák: 6, 7, 8, 11, 13, 14, 19
Este 9-re már tuti itthon leszek.
Anny50, mit és hol kártyázol?
Szia!
Sajnos én is az vagyok, és persze jól teszed!! Én sokszor lemaradok és inkább kártyjátékos vagyok, de az nagyon:) A mai dominóim, hát nem semmiek:)))) Szép majálist mindenkinek!!!
Mai DominÓrák: 6, 7, 8, 11, 13, 14
Én is megyek a gyerekekkel, de csak 2 óra után, viszont, ha később is lesz domi délután, felveszi a párom, ő úgyis itthon marad. :)
Nem bírja a majálist, mindennek van előnye. :P
Szép ez a mai nap!
Most amikor mindenki úton van, akkor van a legtöbb domi. Eddig még egyet sem sikerült felvennem. Mire jön az egyórási, addigra meg el kell mennem. Bezzeg amikor ráérek, akkor soha nincs óra.
Azoknak akik itt töltik a napot jó dominózást kívánok!
Szia!
Én csak egy tanácsot szeretnék adni Neked. Az ajándék domit-hacsak nem muszály- nem érdemes beváltani este 7-8 óra előtt. Bármi lehet benne. Ha ilyen az ajándék, mint most a tied, akkor míg le nem telik az idő, (reggel 7-8 óráig), vásárolhatsz 1 forintos domikat két óra hosszánként. Ha valami más van a csomagban, (mondjuk 3pont), akkor sem vesztettél semmit!
Szép majálist minden domi-és Hoxa társnak!
Mai DominÓrák: 6, 7, 8, 11
Szép jó reggelt mindenkinek! :)
Sziasztok!
Jó reggelt kívánok minden dominósnak!
Sajnos felénk elénk elég borús az idő, de remélem még megváltozik!
Szép május elsejét kívánok mindenkinek, a dolgozóknak jó pihenést ezen a hosszú hétvégén!
Szia / Sziasztok!
Én is hasonló szépet és jót kívánok Mindenkinek!
Tyka: köszönöm a képeslapokat.
Szia!
Én speciel nem a dominók miatt vagyok fenn éjszaka, hanem bagoly típus vagyok egy kis alvászavarral.
Én lennék a legboldogabb, ha aludnék rendesen éjszaka, de ha már így alakult, akkor felveszem az éjjeli domikat, de nem veszem komolyan a játékot, csak élvezem. :)
Na mit gondoltok mit kaptam?
Dupla 4-est!
Szuper, semmihez nem tudom beilleszteni!%!
Sziasztok!
Kicsit meglepett , hogy képesek vagytok éjszaka fent lenni azért, hogy dominót vegyetek:) Volt, hogy nem is tudtam egésznap gépnél lenni, hát ez van! Látom komolyan veszitek nagyon a játékot! Sok sikert!
Sziasztok,
teszek fel egy képet,csak hogy biztosak legyetek.Lesz még jó dominó lapjárás!
A tegnap esti állapot!
Sziasztok!
Mai kapott dominóim:
dupla semmi
dupla 9
dupla 9
Jó, mi? Na ebből hogy rakok le valamit!!:((