Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Na ez az én formám!Most véletlenül fenn maradtam éjfélig,ehhez képest nincs se óra,se olcsó dominó!!:( (Az egy órásit pedig már nem tudom kibekkelni!!)
Sziasztok!
Ma az összes dominóról lemaradtam. :(
Jó éjt Nektek!
Velem volt. Csak így sétáltam pár métert és levegőztem hazáig. Iszonyatos sokat dolgoztam ma. Most értem haza. Vacsorára ettem egy sárgadinnyét.
Megnéztem az aukciót, de még két pontos domi sincs! :-( Nincs mit vásárolni.
Ez én voltam,csak kérdezem,hogy és a laptop??
Most megyek vissza dolgozni. Azért jöttem haza, hogy felvegyem a dominót.
Azért jó lenne aludni egy kicsit! :-)
Kedves dominózós társaim ma aludhattok néhány órát!
Mai DominÓrák:0,3,4,7,9,10,16, 19
Mai órák:0,3,4,7,9,10,16,
Ajándék dominót kaptam tegnap. Igyen vehet egy dominót:) Azért gondoltam egy fehérre. 1 pontos dominókat szoktam venni. nagyon ritkán veszek 2-3 pontost, ha esetleg több színeset tudok lerakni. De, inkább felteszem aukcióra a délelőtt folyamán a dominókat, vagy kihagyok dominóórát, de nem veszek többpontos dominókat:))
Még fehéret sem érdemes 5 pontért megvenni.
Volt már olyan nekem is éjszaka,hogy hiába voltam fel,nem volt kedvem felkászálódni,még a dominóra sem.
Most nézem , némelyek milyen előszerettek dobnak el féljoleres dominókat:)) Most persze senki nem akar fehéret eldobni!:)) Mert nekem az kell!!!
Az nem jó, ha nem tudsz aludni. Kell az alvás. Én akkor nem tudok, ha az uram éjszakás:(( De, nem mindig van kedvem a géphez jönni. Inkább olvasok:))
Mai DominÓrák: 0, 3, 4, 7, 9, 10,
Hát egy egy kicsit alszom csak,de ez a dominótól független.
Mumu!! Most nézem te nagyon élretörtél!! Egy hónapja panaszkodtál, hogy hogy csúszól lefele. Most meg szinte szárnyalsz!! Mikor alszol?:))
Mai DominÓrák: 0, 3, 4, 7, 9,
Szép napot Mindenkinek, sok jó dominót!
JÓ reggelt! Ahhoz képest, hogy hajnalban elment már 3 dominóóra, igen kevés dominó van az aukción:((
Csak van egy ajándékom, hogy ingyen vásárolhatok, szeretném fellendíteni a pontjaimat vagy 3 ponttal!:))
sziasztok:( ühühümmm dominók
Jó reggelt! Már megint ugrot 3 dominó!
Jó reggelt!
Megint már 3-at elaludtam.
Mai DominÓrák: 0, 3, 4, 7
Lehet, hogy nem hiszitek el, megint kaptam egy ajándékot, most lecserélhetek egy domit. :DDD
Mai DominÓrák: 0, 3, 4
Megint kaptam egy ajándékot, a következő lerakottért egy új domit. Nesze semmi fogd meg jól. :D
Sziasztok fent lévők!
Én is felébredtem, de a 0 órásira nem.
Akkor csak a 0 órásit aludtam el.
További ajánlott fórumok: