Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
De te nem régóta játszol hozzám képest. Egy év múlva talán a Te párod is besokall.
Mi a kinézett helyezés? :)))
Gratulálok!:))) ;)
Na, alszom másfél órát a következőig.:))
Bolondok inkább! Ezt az energiát, kitartást másra kellene fordítani!
De akkor is jó játék!
Ha elvennék Tőlünk, sírnánk érte!
Úgy legyen! Talán aludni fognak ma éjjel akik a lerakottak számára gyúrnak! :-) Ők két óránként vásárolnak, nekik mindegy, hogy hány pontba kerüla dominó. Csak veszik és veszik és veszik!
A pontjuk lassan elfogy, az sem számít. Néztem a ranglistát, van akinek 6 pontja van.
Ha megkérne a párom, hogy ne játszak tovább, azonnal abbahagynám a dominózást! :-)
De Ő nem tesz ilyet. Nevet rajtam, és tiszteletbe tartja, hogy engem ez a játék érdekel. Hogy meddig érdekel azt most még nem tudom. A ranglistán kivan nézve egy sorszám. Azt megcssinálom! :-)
Beszéltem erről egy kedves dominó társammal.
Mi úgy döntöttünk, hogy továbbra is gyűjtjük a pontokat. Ha nehéz is egy két pontért vásárolni, de nem adjuk fel a játékot. :-)
Közös döntés. Aki nem beszélget a többiekkel az hamarabb feladja, lehet, hogy ezért morzsolódnak le a régiekből Egyedül nem megy ha ha ha ha. Van egy ilyen dal.
Szerintem ez a dominó játékra is igaz. Magányos játék. Egyedül kicsit unalmas, jó valakivel megbeszélni mi történt például ma. Tőlem minden reggel megkérdezi a párom: Na Ildi, hány DominÓra volt az éjjel. Én meg röhögök és mondom neki: 6.
Válasz: Akkor ma se sok mindent fogsz velük csinálni! :-)
A párom megtiltaná, hogy reggel hatig DominÓra legyen. De nem Mi állítjuk be a gépet.
Most írtam ki a kedvenc fórumomra:
Kérdésem lenne: Ki nem dominó játékozik a fórumról!?
Szeretnénk propagálni a játékot, mert kevesen játszunk. :-)
Persze lehetne kedvesebben, aranyosabban, invitálóbban. Próbáljátok meg Ti is.
Ott van például a bemutatkozó topik. Ott az újak szoktak bejelentkezni. Nekik kell az érdeklődésüket felkelteni a dominóra. Valaki írhatna arra a fórumra.
Propagálni kell a dominójátékot a fórumokon.
Ahol írunk, cseverészünk, meg kell említeni, hogy felvette e már mindenki a dominóját!?
Próbáljuk ki. :-)
Próba cseresznye!
Sziasztok!
Tenyleg bosszanto,hogy csak 4 vagy 5 pontos dominokat lehet vasarolni. Kar,hogy kevesen vagyunk akik a pontokert jatszunk...:-(((
Talaljuk ki vmit,hogy tobben jatszanak... vmi otlet?
Siasztok!
Nem ezek a "kiszúrások". Egyre kevesebb dominót találok az aukción, amiből kereshetünk magunknak megfelelőt.:(((
Szia / Sziasztok!
Nem nyafogás, csak a tényt írtam le. Én itthonvagyok, bármikor felvehetek, taktikázhatok. Mások viszont nem biztos, hogy meg tudják ezt oldani.
Szép, kellemes délutánt kívánok!