Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Nekem ha van 3 beilleszthetőm és egy duplám, ami nem illik bele, akkor ha közel a dominóra, veszek egy domit akár 4 pontért is, amivel a 3-at be tudom rakni, és elkezdem őket bepakolni a soromba. Arra úgyis hiába várok, hogy pont olyat kapjak, amivel le tudom rakni, met nem vagyok kifejezett mázlis alkat.
Duplát csak éjfél körül szoktam felrakni, reggel biztos elviszik, vagy max visszavásárolom, de erre eddig max 1-szer került sor.
Figyelni kell az időpontra is, meg hogy kb hányan vannak a játékba bekapcsolódva, illetve mikor van a következő DominÓra.
Részemről, ha négy lerakhatom van az asztalomon, egy semmire sem jó duplával és mondjuk 18:20 van, a következő 8. DominÓra 22:00 kor lesz, az utólsónak sorba illeszthetőt rakom fel aukcióra. Az 22:20 kor lesz 3 pontos, tehát DominÓra után 20 percel, éjfélig sokan várják a másnapi első DominÓra időpontját, így nagy valószinüséggel 23:00 elött megveszik és már rakhatom is fel a dupla semmire se jómat. Ez 8-9 óra körül lesz 1 pontos, amit nagy valószinűséggel akkor elvisznek "elöllem", ha nem visszaveszem az utolsó percekbe és rakom vissza 5 pontosra.
Tehát az asztalomon éjfélig lét öres hely lesz, ha ennél több hely kel, mert több DominÓra van, akkor azok közül sorbaillesztek, hogy helye legyen a dominónak. A DominÓrán-kon kapott dominókat meg a kapás után tudom eldönteni, hogy mit kezdhetek vele. Mivel vásárolni nem kell, ezért azt az egy szabadhelyet az asztalomon arra használom, hogy veszek soromba rakható duplát 1 pontért és azonnal sorba rakom. Marad a pontszámom, marad a szabadhelyem, szereztem 2 öra kötöttséget a vásárlást illetően, meg még valakit 1 ponthoz juttattam. Lehet, hogy pont ezzel az egy pontal fog a Toplistán megelőzni.
Naés, akkor mi van? Törekszem visszaszerezni az elveszett poziciómat.
Ha van 4 kapcsolódó dominód az ötödik pedig egy dupla, ami sem a sorba, sem a meglevő 4 dominódhoz nem passzol, akkor elaukciózol egy olyat, ami csatlakoztatható és a "semmiresemjó" dupládat őrizgeted? :-OOOO
Én nem. De biztosan én vagyok rosszul összerakva. ;D
A következő lerakott dominó helyett kapsz egy véletlenszerű másikat.
Ez volt benne.Csak azért bontottam,mert éjjel a lányomét is felveszem,és ő óránkénti ajándékot kapott.Persze,hogy én meg ilyet!!! :D
sziasztok. nem szép tőletek, valaki megelőzött !!
megvette előlem a 4/ 7-es dominót :((
:DD
Na jó, nem titkolom, magam miatt is kampányoltam... (irul-pirul smiley)
Köcce Mödke :)))
Látszik nemrég ébredtem...Azt akartam írni,hogy fel lett rakva.Elnézést:-) De itt a pontos válasz:-)
"Aukcióra" - Ezzel pedig aukcióra rakható az adott dominó. Ez csak akkor használható, ha épp nincs aukción dominója a játékosnak, illetve több pontja van, mint amennyi dominót eddig aukcióra bocsátott.