Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
0, 1, 6, 9, 10, 14
SZERINTEM IGY A HELYES! A 10 korábban lemaradt.
Ugye jól gondolom?!
Sziasztok!
Azt hiszem Évi én is követem a példádat, iszom egy kávét, mert azt sem tudom, hogy hol vagyok, felvettem-e a 9 órási dominómat:-DDD
Biztosan ez az időjárás teszi.
Kellemes napot, és sok jó dominót kívánok!
Szófogadó kislány vagyok, akkor iszom még egy caffe-t, és persze egy szál cigaretta, hű de finom, ..... :D))))
Kaptam egy dupla 6-ost, egyből feltettem aukcióra, mert mestereim szava szent, és iszom őket is.:D)))
Azért a feladatokról ne feledkezz meg Józsikám, görgess le egy kicsinykét, emlékeztetőül.
Igyál Évikém! Én már úton vagyok és intézem hivatalos ügyeim. Majd 9 kor egy kattintásra jövök.
LACIKÁM,NEKED IS KÖSZÖNÖM A PRIVIN A RÉSZLETES JELRENDSZERT.
Szép októberi napot!
Köszi, így jót aludtam, nem ébredtem fel.:D))))
Nagyon álmos vagyok!!!!!!
Szerinted igyak még egy kávét?
lám lám hatásos volt a fohász, jó leosztásod volt. (nekem is el ment, bár három pontost nem kaptam
Hoxa nézz le rám, segíts
0, 1, 6, 9
Az órák!
Szép oktoberi napot mindenkinek.
Új hónap új dominók.
Sikerült mindent eltakarítani az asztalomról, és a lányoméról is. Most megyek aludni, végre.
Jó éjt mindenkinek.
Nagyon ügyes vagy, gratulálok, pedig egy pár dominó órát elmulatoztál. :D)))))))))))))
Nem is értem, hogy miért feküdtél le? Feladataid vannak, pl. dominó óra várás közben tanulni, és levelet írni, nem részletezem.
Kaptam egy jokert/3-t de még várok a eltételével, hátha összekötőnek is tudom használni majd. Még van helyem elég.
Panaszkodtam reggel,de a 20,22,23 óra jót tett.
Kaptam 3 pontost,majd két jó egy pontos. Most este 151 pont! Jó éjt,úgy 0.55-ig.
Az az igazság, hogy mi dominózunk, arra figyelünk, azért a 4 hetes listát nézzük, mert az reálissabb képet ad.
Az elöttünk lévők, meg vagy feladják látván a kilátástalan küzdelmet, vagy beleerősítenek.:)))
Persze van olyan, akiről tudjuk, hogy már nem versenyez egyébb ok miatt, de még akkor is elöttünk van és a sorba így hátrébb sorolódunk. Nem vigasztal bennünket az sem, aki megijedve, feladják a "harcot". :D
Akik már nem játszanak, azokat könnyebb utólérnünk.
Pl szancsesz
Mondjuk a top 100ba nem hiszem hogy túl sok a törölt felhasználó de hátrébb van egy pár
3, 5, 12. 13, 17, 20, 22, 23
Ezek az órák!
Figyelitek? Meg tudom mondani már kettővel előtte,hogy mikor lesznek az órák.