Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó játékot mára is és szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Talán ilyen sem volt még, alig van aukciós dominó, és a következő óra is csak 12-kor lesz. Úgy néz ki, hogy délutánosok leszünk:-)
Szép napot kívánok Mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek!
Látom voltak frissek, és még frissebbek! :D)))))
Ildikó meg biztos tevékenykedik még, azért nem jött ide. Na de majd kávézunk, ugye?
Pusszancs, és nekem NAGYON JÓ éjszakám volt, dominó téren. Köszönet annak akit illet.
Csak két gond van, az egyik, hogy 08:18-ig vásárlásban kötött a kezem.
A másik, nem mindnki olvassa a Fórumon leírt kérésemet, sőt azt mondja, hogy "nem is látta".
Nem fűztem nagy reményt hozzá, hogy meghalgatásra találok, de hát... :-))))) próbálkoztam.:DDD
Ha elárulom, hogy mit szeretnék még megvenni 8:18-kor, ott hagyjátok, az 1 pontosok között, vagy juszt is megveszitek?
A jelenleg még 2 pontos 8/1-re pályázom! Ki a gyorsabb alapon, ha a fentieket nem veszitek figyelembe. Stipi-stopi ajándék dominót meg Speedz kivonta a forgalomból, úgy hogy abból nekem nem is jutott. :-)))
Jó reggelt mindenkinek.
Ma csak a 00 domcsiról maradtam le, az asztalom üres nincs egy fia dominóm se.
JÓL FIGYELJETEK! AZ ÓRÁK:
0, 8
TUDOM LACI KÉTSZER LEIRTA,DE TÖK JÓ TUDATNI.
SZINTE SENKI NEM MARAD LE!
Szia, én is fent vagyok, de fel kell kelnem hajnalban aukciózni, mert ma siralmas volt a dominó járásom, megyek előre - de vissza.
2 pont volt a hozamom, nem hiszem el. Ezért gondoltam a hajnali aukcióra.
Aztán persze még vissza fogok feküdni.
Jó éjt mindenkinek.
Neked is hasonló. Van újabb pontom!
Minden O.K.?
Aki végialudta az éjjelt..,annak gyorsan.
Kaptam egy jokert,egy kivételével leraktam,vettem két pontost. Igy 189 el zártam.
Ez ahogy nézem 7 pont mára
Szép estét