Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ejha!!Ma sem veszek fel kettőnél többet:((
Szerintem nem kell órát elcsípni hozzá,sőt azért lesz sok,mert nem találkozunk dominórával!Legalábbis én utoljára tegnap délután csíptem el egyet,(az összes többit átaludtam)tehát,ha ma 6 óra körül idetalálok a Hoxára,akkor automatikusan kapok egyet!Úgy-e jól tudom??
És akkor mi lesz? Legfeljebb jót alszunk!
Ja, főleg akkor, ha el tudsz csípni egy órát:-((
Leközelebb 0,1,2,3,4,5,6,7 lesz! :-)
Ha panaszkodni fogunk.
Ma nagyon sok bónusz dominó lesz!!:))
Már a 4 hetest is le lehetne zárni,csak meg kell várni az utolsó óra adta ajándékokat.
Kiváncs vagyok hogy 15 óra kihagyás után mennyi lesz az aukción. A multkor amikor 14 óra kimaradt,alig volt valami fennt.Kiváncsi vagyok!
Hát, ez egy kicsit durva volt! Éjszaka aludni kell!
mi van? Kizárólag éjszaka van dominóóra? Hajnalban mindjárt öt, aztán egész nap semmi, majd csak késő este! Jó, ha ma kettőt fel tudok venni - mert hogy éjszaka az alvás ideje van!
Szia! Üdvözöllek :-)
Egyszerre gondolkozunk :-)))
HÁT EZ VICC
Sajnos ma csak 2 dominót tudtam felvenni.Ilyenre nem emlékszem hogy 7Órától 22óráig ne legyen dominóÓra.Most jut az eszembe lesz a tánc a tvben
lehet hogy a 22órásit mégis elkapom
Jó reggelt mindenkinek.
Ma ekem is csak 4 dominÓra lett volna, mert az éjszakaiakat nem vettem föl, de most kaptam ajándékot és így 4 dominÓrát kaptam, így meg lesz ma is a 8.
Ezek a mai nap most vicc????????????? Na, akkor ma is csak max 2m lesz, mert a 6 órásit is felvettem, de a 22 órásat már nem valószínű! Nem.s.emmy nap ez a mai dominó tekintetében!:((((((
Nagyon egyszerre írtuk,jó reggelt mindenkinek
Ezt nem hiszem el!Órák:
0,1,2,4,6,7,22,23.
DominÓrák: 0, 1, 2, 4, 6, 7, 22, 23
DominÓrák: 0, 1, 2, 4, 6, 7, 22, 23.
Jó reggelt!
Az első négyet simán átaludtam :)
jó reggelt!Nem semmi dominókezdés, jó sok volt az éjszaka.
Reméljük, ezután már eltudod "kapni :)"
Szép napot mindenkinek.
2nap alatt 2 dominóórát sikerült elkapnom
mert nem voltam itthon, ma itthon vagyok és a nagy része éjszaka volt, igy ma is 4ről lemaradtam,és még lehet későn az utolsó.
DominÓrák: 0, 1, 2, 4, 6, 7,
Most már én is alszom egy kicsit,jó éjt mindenkinek.
További ajánlott fórumok: