Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Úgyan Hajni nicneve alatt tetted fel a kérdést Dórának, de ide válaszolom:
A dupla dominó akkor jó, mikor olyan ajándékod van érvénybe, hogy -1 pontért vásárolhatsz.
A másik eset, ha a lerakottak számára is hajtasz.
Lehetőleg 15:00 és 23:00 között ne tegyél duplát aukcióra, mert azokközül tényleg sok elveszik, mivel éjszaka kevesen dominóznak. Nappal viszont alig-alig jön le dominó 1 pontosra, még a duplák közül is.
Mai órák: 0, 2,
Jó éjszakát!
Régen, ha jól emlékszem két percet késett a hoxa óra:) Nagyon jól jött ez sokszor:)) De addig addig tették szóvá a dominózók, míg ma az óra pontosan jár:) No akkor errôl ennyit:)
Valahogy az az érzésem, hoyg aki dolgozik, az mostmár abszolut nem tud játszani, Nem lehetne vhogy figyelembe venni, hogy mi is szeretnénk kikapcsolódni egy kis domikával? Köszi a választ!
Ma jó napom volt.Kaptam egy olyan ajándékot,hogy négy órában felvehetek dominót,(13ó)és azóta még most kaptam a harmadik ajándékot!Amit felbontottam,12 órán át minden lerakott dominó +1pont.Egy lecserélős ajándékot pedig eldobtam,és van egy bontatlan.!:)
Bocsi Dórikám,de az előzőt is én irtam,csak véletlenül keveredtem az ismerősom reglapjára.
Ki is irom : Szeplő voltam.
Szia Dóri!
Ugye,hogy nem kell senkinek a dupla domi?Nem te vetetted fel az ellenkezőjét,de most és itt te vagy az ismerősöm.Régebben emlitettem,hogy a dupla nehezen kel el,ráadásul,ha nem , akkor el is vész az egy pont is.Na mindegy,csak eszembe jutott.Kézcsókom a hölgyeknek,szevasztok urak.
Nem, csak 1 perccel lekéstem az órákat:-(
DominÓrák: 2, 5, 9, 11, 13, 14, 17, 19.
DominÓrák: 2, 5, 9, 11, 13, 14, 17 és még egy.
DominÓrák: 2, 5, 9, 11, 13, 14
A mai nap "termése": -3 dominó. Hogyan csináltam???
DominÓrák: 2, 5, 9, 11, 13,
Teljesen véletlenszerűen kapjuk.
Szijasztok mitől függ hogy mikor kapsz ajándékot?? én eddig még csak egyet kaptam:S
DominÓrák: 1, 3, 6, 14, 15, 19, 20, 23.
Nekem is van több napja egy ajándékom: lecserélhetem az egyik dominót. Erre még nem került sor, mivel a legtöbbet aukcióra tettem fel. Ezen kívül van még egy ajándékom, amit csak akkor nézhetek meg, ha a előzőt felhasználom.
DominÓrák: 1, 3, 6, 14, 15, 19, 20,
Ma már harmadszor kaptam olyan ajándékot, hogy ha lerakok egy dominót, kapok helyette másikat. Az előző kettőt eldobtam, mert nem volt mit leraknom. Most ugyanez a helyzet. Reggel óta bűvölöm a Dominóórákat - semmi eredmény. Még aukciós sincs olyan, ami megfelelne...
DominÓrák: 1, 3, 6, 14, 15, 19,
További ajánlott fórumok: