Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Eddig minden dominóról lemaradtam.
Számomra ez fekete hétfő.
Ez mind volt eddig? Jó sokról lemaradtam:-((((
Szép napot!
Sziasztok!
Érdeklőni szeretnék járt már valaki úgy h. vásárolt az aukcióról és amikor visszament a táblára nem volt ott a vett dominó,viszont a kiírás megjelent h.csak 2 óra múlva vehetem a következő dominót!
A 24 órás kimaradásért BONUSZdominót kapsz, nem ajándékot.
Ajándékdominó beváltása esetén, ha +4 DominÓrát kapsz ajándékba, na az az "AJÁNDÉKdominó".
DominÓrák: 2, 4, 6,
Jó reggelt, sikeres dominózást Mindenkinek! :)
Csak megkaptad azt az ajándékdominó mennyiséget, ami az átlagos 20-25 dominóránként szinte "jár".:-)))
További sikeres játékot kívánok.
Azért van a helyhiány mert elég sok rosszat kapok és azonnal nem dobom el, hátha a következő már olyan lesz amihez passzol!
Na és persze, ez a mai kivételes alkalom, hogy 23 óra után fenn vagyok és napközben is természetesen kimarad jópár dominóra:)
Eszemben sincs senkin semmit számonkérni, és máshogy sem akarok játszani, csak az érdekelt volna, hogy mi alapján vagy mikor van ajándék dominó:)))
(azt már tudom, ha 24 órán át nem tudom felvenni néha ezért kapok)
De, nehogy félreérts, csak kíváncsi voltam, hátha tudja valaki! :)))
Jóéjt kívánok Neked és köszönöm a segítségedet!
Ja a "szisztémát" sokan szeretnénk megérteni, de főleg megfejteni a működését, hogy a saját javunkra tudnánk fordítani.
A "szisztéma" az, hogy nincs "szisztéma", csak elképzelések, hogy hogyan működik a játék. Persze mindezekre a saját gyakorlatunkból, próbálunk "igazolást" keresni, bizonyítékként felhasználva, talán legjobban akkor csodálkozunk, mikor egy másik úgyan olyan esetben, mégsem azt tapasztaljuk, mint amit feltételeztünk a működésről.
Ezért beszélek mindig arról, hogy az elképzelésemben 1%-ék hibalehetőség van, így nem lehet "számonkérni" rajtam, ha mégsem úgy lett, ahogy mondtam.:-)))
Miért alakul ki a helyhiány?
Számítasz valamire, ami nem következik be.
Az asztalodon 4 olyan dominó van, amiből a sorvégedhez egyik sem illeszthető, azonnal aukcióra kell tenni, a sorba leginkább nem illő dominót. Nappal szerencsés esetben, meg úszod az eldobást, éjjel meg bizony összekötőt kell venni, akár 3 pontért is, ha azzal 3 dominód még a sorba illeszthetővé válik.
Persze lehet dönteni, hogy kihagysz DominÓrát, de csak 1 pontért vásárolsz, vagy eldobsz dominót. Ez a saját kedved szerinti döntés, csak máson akkor ne kérjed számon, hogy esetleg miért más szisztémával játszik. Tudomásul kell venni, hogy az meg az Ő játéka.:-)))
DominÓrák: 2,
Jó éjszakát!
Nem "ácsingózok", csak szeretném megérteni a szisztémát :)
Az is számít, hogy melyik percben kapod az ajándékot???
Az miben számít, mi számít??
(elnézést a sok kérdésért, de kíváncsi vagyok:))
Kata188, jelenleg nem aktív játékos, de az elejétől kezdve az ajándék topplistát vezette.
Tudod az elején a "Katák" csapata eldöntötte, hogy melyikük, melyik listát vezeti és a többiek ehhez segétkeztek. Az elején még lehetett aukción keresztül egymásnak célzott dominókat küldeni, mert a játékosok többsége nem ismerte fel, hogy érdemes aukciózni is, az is a játék része.
Természetesen amennyiben eldobálod a dominóidat, akkor a gép próbál segíteni, szines, vagy ajándék dominóval, csak úgy "véletlenül" persze.:-)))