Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sajnos nekem nem passzol sehogy sem,:((( nem tudok segíteni, de remélem lesz segítséged sürgősen neked 1:58-ig:))
Szurkolok NAGYON ÉRTED!!!
Uhh, ide még nem is köszöntem be, szóval:
Sziasztok! :)
Lökött agyammal feltettem a dupla6osomat aukcióra, most épp 4ért lehet megvenni. Viszont 4ért se volt összekötő, ezért felvettem a 10es DÓt. Viszont az se összekötő volt. :( Tele az asztalom és nincs szívem eldobni a 6/4emet... :( Viszont így nem tudom felvenni a délit. :'(
Sziasztok!
Gyorsan letudjuk ezt a napot. Kívánok mindenkinek sok szerencsét, jó beilleszthető dominókat.
Köszönöm annak a DRÁGA EMBERNEK, aki megvette az imént a dominómat.
Már is nem vagyok szomorú :DDD
Sziasztok,
szomorú vagyok, :D, hogy 10-kor is lesz DÓ.
Na, nem baj, majd valahogy lesz...
Sziasztok!
Kellemes napot!!!
Akinek 7:00-kor ajándékból származó DominÓrája volt érvényben, azok járhattak úgy mint én, hogy úgyan dominót nem vettek fel, de az óra áttállt 8:00-ra, vagy vége lett, ha letelt éppen a +4 DÓ-ra.
Tudjátok, csak játék.:-)))
DominÓrák: 0, 4, 6,
Szép, jó reggelt! Szerencsés dominójárást! :)
Itt mindenki amatőr.:-)))
Egyébként csak fektételezéseket írok, a saját tapasztalatomra építve.
- Hogy, mi mindent tudsz?:))
-Egyszer, írd már föl az összes lehetőséget az amatőrök kedvéért!
:(
Most értem haza.
A 16 órait nem sikerült felvennem.
További jó dominójárást kívánok erre az évre.
"Legközelebb jobban megszuggerálom, hogy +3 pont legyen benne, vagy duplajoker! ;)"
Az azonnal +3 pont, általában az 1 perc után bontott dominónál van, az órához viszonyítva, az első 3 percben.
A dupla joli, aránylag kiszámíthatatlan időpontban jelentkezik, nem sürű "szerzemény".
Ha az asztalod 3. helyén van, akkor aránylag sorbarakhatóan kapod a dominókat, tehát ott érdemes megtartani pár napig. Volt olyan, hogy 1 hónapig tartotta valaki és aránylag szépen haladt.
A hibahatárról ne feledkezzetek meg.:-)))