Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Nekem is volt, hogy egy hónapig nem is kaptam ajándékot. De aztán... volt, hogy 3 volt az asztalon, meg egy várt felhasználásra! Bánom, hogy nem fotóztam le. :(
Szóval szerintem csőstül jön a cucc! ;)
Hahó!
Sürgősen vennék:!4/8 4/9 fehéredominót!!:))
Én bizony elhiszem, hogy nem kapott ajándékot, mert pontosan ez volt nálam is, hogy 2 hét alatt (kb. 95 - 100 DÓ) 2 ajándékdomit kaptam, amit nagyon sérelmeztem. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy aukcióra rakjam.
Remélem nekem elhiszed. :)
Ráadásul -1 pontot értek, tehát nem jókor jött, hogy éjjel lefutott 4 vagy 5 DÓ és a munkahelyen meg hiányzott az ágy :( Fehéret domi sem jött ...
Döntenem kellett, így most hobby DÓ-zok :DDD
És jókat alszom éjjel :D
Én nem panaszkodtam csak írtam a gépnek.
Ajándék nélkül is raktam a dominókat, és rakni is fogom!
Pontosan arról van szó, hogy van olyan nicktársunk, aki még egyetlen ajándékot se bontott ki, hanem felrakja aukcióra. Tehát a szélsőséges eseteket példaként hozni, azért nem teljesen van rendjén. Tehát el kell hinnünk, amit a társunk állít arról, hogy Ő mit, hogyan kapott.
Kb. 25 dominónként van egy ajándék dominó, még nem tapasztaltam, hogy a dominóbeváltásának időpontja, befolyással lenne a dominó milyenségére, pedig már azt is próbáltam figyelni, hogy a DÓ-ra hová kattintva, milyen dominót kapok. Látszat eredményem volt, de valójában semmi.:-)))
Az jó...
De engem belelkesít. Csak amikor beváltom..
Szóval nem mindig örülök..
Azt nem figyelte még valaki,hogy mikor jön az ajándék??
Értem ugy ,hogy az óra melyik percében??...
Szerintem ez azért nem teljesen van úgy, ahogy mondod.
190 DÓ-ból 1 ajándékkal igenis első lenne a toplistán. (Kivéve azokat, akik ki sem bontják, csak aukcióra teszik az ajándékot.)
Más, aki kb: 190 DÓ-val büszkélkedhet, az minimum: 4, de általában 10 ajándékot kapott már. Van egy extrém eset is: 17 ajándékkal.
Olyan is van aki 1 DÓ-ból 1 ajándékkal rendelkezik. Na, ez sem semmi ! :DDD
Van ilyen lista, az szerint 628-an még azt az 1 ajándék dóminót se kapták meg, amivel olyan "bőkezüen" bánt veled a gép.
Az is igaz, hogy 1592-en, viszont többet kaptak nálad. Ilyen a szerencse.:-)))
Nyugiban vagyok tudok játszani ajándék nélkül is.
Kösz.
T. Dominó játék v.2.0!
Közlöm veled, hogy december 26. óta egy, azaz egy darab ajándék dominót kaptam január 15-én.
Vagyis az elmúlt 30 napban 1db. ajándék D-t.
Már annyira megszoktam ezt az állapotot,hogy
kérlek a jövőben se adj ajándék dominót!
*Idézet a szabályzatból: "Ha ajándék dominó "hatása alatt állsz", akkor annak lejártáig nem válthatsz be újabb ajándékot, kivéve, ha lejárati idő előtt eldobod az ajándékod".
Na én MÁS HATÁSA ALATT ÁLLOK!
*Egy kérésem azért lenne, az utolsó 4 hét topjaiban nyissatok egy olyan nevű listát mint pl. ajándék dominót nem kapott.ahol biztos jó eredményt
érhetnék el! :-)
Üdvözlettel: katinka**
Sziasztok!
Az én ajándékot -1 pont vásárláskor. Remélem, ki tudom majd használni.
Mindenkinek nagyon szép és szerencsés napot, hetet kívánok.
Sziasztok , szép napot és szerencsés hetet !
Én is így jártam tegnap ! Tele lett az asztal sz@r domikkal !
Amúgy jól vagy ??
Írtad a múltkor , hogy beszélünk az üdülési jogról !
Jah, a DÓs domi sárga.
És kaptam 3ért összekötőt. Így ebből a mutatványból +2 pontom lesz. Lassan, de biztosan azért csak gyűlnek a pontjaim...
"Pontszámod: 844. Ezzel 1005. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 320. legjobb eredmény a tied."
Sziasztok! 3 db 7/7-es van az asztalomon! Meg szerencse, hogy a sorvegem hetes:-))
Szerencses napot!
Jó reggelt!
Beváltottam az egyik ajándékomat, mert az asztalon lévő 2 domihoz kaptam egy harmadikat. Így akartam helyet felszabadítani. Erre az ajándék: "Feltöltöttük a készletedet 5 dominóra."
Magyarul, kaptál egy dominót, bmeg!!! :DDD
Jah, és nem is illett a sorba... :S Fel is libbent az aukcióra. ;)