Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
NAgyon jól telt Józsika. Sok dominót gyűjtöttem de úgy látszik, hogy a többiek még többet, mert hátra csősztam a havi listán. És te? MEnnyit gyűjtogettél + hogy telt a tegnap?
a húsvéti nyuszi hozott 5 ajándékkot :-)
ebből volt egy duplázós :-)
és 3, ami ingyenes aukciórabocsájtást adott - mivel ilyet a legritább esetben teszek, örvendtem felettébb! ...ja, nem :-(
tehát a nyuszi tojt tojást is meg...
Szia, pusszi, 🌞🍀
El tegnap el, de meggyüttem má!😁
Megjöttél Józsikám? Jól el hanyagoltad tegnap Hoxa népét😉🫣
Eléggé kiüresedett az aukció eleje:
1 pontért (1) | 2 pontért (6) | 3 pontért (1) | 4 pontért (18) | 5 pontért (74)
Na mennyi pontot gyűtöttetek a sok órákon?
Jól telt?
DominÓrák: 1, 3, 6, 7, 13,
DominÓrák: 1, 3, 6, 7, 13,
Pihenő
Az aukció jelenlegi állása:
1 pontért (1) | 2 pontért (35) | 3 pontért (14) | 4 pontért (27) | 5 pontért (18)
Jó reggelt!
DominÓrák: 1, 3, 6, 7,
Most 3-kor is van dominó!
Sziasztok. Lejárt a két hosszú nap.😗😗😗
Ma már nem lesz több DominÓra. -> VÉGE
Én is hátra csúszok annak ellenére, hogy soha nem is kell vásárolnom a méreg drága aukciós dominók közül.
Na de nem baj, majd behozzuk a hátrányt jövő héten. 😁
Hamarosan kezdődik az utolsó 6 db DominÓra a mai napból.
Szintén mindig hátracsúszok...
És ajándékot még nem sikerült kapnom a mostani 2 napban.
Imádom ezt a non-stop dominózást ünnepekkor. 😁
Lehetne-e olyan szabálymódosítás, hogy valaki egyszerre két dominót tegyen fel aukcióra? Nagyobb lenne a kínálat, pörgősebb lehetne a játék.
Ajándékom van: minden lerakott dominó +1 pontot ér. Sajnos, még a 4 pontosok között sem találtam összekötőt. Ez az én szerencsém:-(
További ajánlott fórumok: