Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Nekem még olyan ajándékom sosem volt!!!!
Szép napot mindenkinek!!!!
Khmm...
Ilyet még nem láttam ebben az időpontban...
De kezdem az elején!
Akartam összekötőt venni, negyed 1 körül lett is volna egy megfelelő, ami 1pontossá válik - simán elfelejtettem visszajönni érte! (Már ki sem akadok ezen, sokszor előfordult.) De mivel nagyon kéne az az összekötő, gondoltam, körülnézek a 2pontosok között. És mit találtam???
Egy tökéletes összekötőt, ami SÁRGA!!!
Naná, hogy azonnal megvettem! Akárki tette is fel (elfelejtettem megnézni), KÖSZÖNÖM!!!
7 órakor nem sok olcsó dominó lesz. Valószínűleg sok elvesz hajnalban!
Jó éjszakát mindenkinek!
Engem most tényleg nem szeret... :D
Sikerült vennem 1ért összekötőt, le is raktam, tehát kaptam helyette egy véletlenszerű másikat. És mit adott??? Egy ugyanolyat, ami arra vár az asztalon, hogy aukcióra rakhassam... Szó se róla, mert ma elfér, na de akkor is. Ennek inkább volt kitolás-szaga, mint ajándék...
Akkor most téged szeret... :)
Nekem ezt adta: A következő lerakott dominó helyett kapsz egy véletlenszerű másikat.
Ha tudtam volna, nem rakom le beváltás előtt az egyik sorba illőt, hogy helyet csináljak az esetleges feltöltősnek...
Mindegy is, kár rágódnom rajta!
Sziasztok!A mai napon a szerver szerintem "beteg"!
8 órakor kaptam egy ajándékot, kinyitottam:9-től 13-ig DÓ,12-kor kaptam egy ajándékot:13- 17-ig DÓ!!!
Nem is kritizálom többet a "szegényesebb" napokat!
Én csak a 2 órás dominóról maradtam le.
Éjjel a pici fiam miatt sokat fent voltam, már azt hittem ma megszületik...
Szépen kérlek, olvasd el a szabályzatot...
Nem hosszú. :) Nem a Hoxás felhasználóit kérjük, csak a dominósat. Csak egy cikk. Kb. 5 perc és tök jól le van írva.
Sziasztok!
Szépen átaludtam a DÓkat... Asszem a mai napom nem erről a játékról fog szólni... :P
Volt egy "duplázós"ajándékom,ezért vettem meg a Tiedet.Megdupláztam,majd a 8 as Dó ajándékot adott.Az ajándékod nekem most nem a legjobban sikerült,(12 órán át +1 pont a lerakottakért)egész nap foglalja az opciót.
Kiváncsi vagyok a 70 pontomból meddig haladok.