Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok! köszönöm oszlej, a márc. 15-i tájékoztatást a dominóórákról, azt hittem, már nem is lesz meg a nyolc.....mondjuk nekem ma csak három fért bele...
Másoknak! Mi a fenéért aukciózzátok el a dupla dominókat, a kutya sem veszi meg, gondolom, én nem tenném, még egy pontért sem.
Aki nem érti! Akármennyit fizetnek az elaukciózott dominódért, te csak 2 pontot kaphatsz...szabály...
Asszem egy kicsit el vagy tévedve még ebben a játékban... Egy dupla9ért (vagy ahogy Te írtad, alul-felül 9esért) nem fognak versenyezni.
Ha megnézed az ukciót, ezek kelnek el legkésőbb, jobb esetben 2, rosszabb esetben 1 pontért. 5 pontot senki sem fog adni érte, mert nincs benne biznisz... Ha megvenném, levonna a renszer 5 pontot tőlem, de mikor a soromba rakom, csak 1 pontot kapok érte. kettőt akkor, ha épp duplapontos ajándék hatása alatt állok, illetve szintén kettőt, ha sárga, hármat ha fehér az adott dominó. De még akkor sem érte meg megvenni 5ért...
Drága Oszlej!
Nem véresen komoly nálam a táblázatnézegetés, inkább csak kíváncsiság. ;) Jó néha szemezgetni belőle és azon gondolkodni, kinek mi lehet a taktikája... :)
ha az ajándék dominóhoz nem írnak időpontot, hogy mennyi ideig rendelkezem vele, akkor bármeddig érvényben van, vagy csak ma?
azt kaptam hogy lecserélhetem az egyik dominómat egy véletlenszerű másikra, de egyelőre még nem szeretném, nem rosszak a dominók, így pl élhetek ezzel a lehetőséggel holnap is? vagy 2-3 nap múlva is?
Mennyivel elöbbre tartanék, ha mind a 224 DÓ-n felveszem a dominót.:-)))Ja, meg még volt 2x +4DÓ-is.:-)))
Ne nézzed a 4 hetest, meg semilyen táblázatot, mert csak a saját kedvedre játsz, a saját örömödre. Csevegj, csicseregj a fórumon, -a madárkák helyett is- és el is száll a rosszkedved.:-)))
Télen meg havas tájat látsz, na és mit vártál, meleg hógolyót?:-)))
Minek az a vízlágyító? Nem olvastad a viccet a naplómban? Nagyon igaz. Íme:
- Teri vagyok, 15 éve használok Calgon-t, ami eddig 876. 545 Ft-omba került!
- Juli vagyok, én szarok a Calgonra, inkább 3 évenként 4500 ft-ért veszek egy új fűtőszálat!