Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Jaj, olyan rendesek vagytok! Köszönök minden szavazatot nektek!
158 szavazattal már a 78. helyen áll Barnabás. :D
(Minden nap lehet újból szavazni.)
Köszönöm, hogy reagáltál a hozzászólásomra. Sajnos a dolog nem így történt, mert én ellenőriztem a Megvesz kattintás előtt, hogy valóban 9/6 volt.
Mindegy, túléltem.
DominÓrák: 1, 6, 10, 13,
Sziasztok! :)
Az időpont figyelembe vételével, a jelenség nagyon is természetes. Amig Te nézelődtél, valaki már az elötte lévő dominók közül megvett az aukcióról dominót, így a valóságban már nem a kiszemelt dominó volt az egér nyila alatt, hanem egy következő a sorból.
Persze mondod erre, hogy az egyik oldala a dominónak olyan volt, mint amit kinéztél.
Mivel már sokunknál ez a jelenség előfordult, választ nem kaptunk a program írójától a jelenség okáról, így a leírtak, csak a feltételezés szintjén marad.
Mit tartok megoldásnak?
4:00-8:00 között az aución megkeresem a dominót, amit szeretnék megvenni, ráállok az egérrel és nyomok F5 billentyűt, hogy frissítsem az oldalt. Nagyon sokszor 2-5 dominót is elöbbre halladt a sor ezen idő alatt. Utána húzom az egeret és ismét F5. Amennyiben a kiszemelt dominó marad az egér alatt, akkor Megveszem.
Igen, közben elvihetik elöllem, de nem kell várnom 2 órát, egy esetleges nem megfelelő dominó érkezés miatt, hogy űjabbat vásároljak.
Amennyiben a vásárlás pillanatában veszed észre, hogy nem arra a dominóra kattintottál, amelyiket meg kívántad volna venni, akkor lenyomva tartva az egér gombját, lehúzod a nyílat a Megvesz gombról egy üres helyre és a dominó ott marad, egyből kereshetsz másikat.
DominÓrák: 1, 6, 10,
Szép, jó reggelt és szerencsés dominójárást! :)
Sziasztok! Lehetséges, hogy megvettem egy 6/9 dominót 5:01-kor, és 3/9 lett belőle, mire megjelent a dominóim között?
Nem hiszek a szememnek!
sziasztok én uj vagyok ezen a domino oldalon
de tok jó ez a játék
Én ma többször is megpróbáltam rákattintani a szavazásra, de mindig azt írja, hogy ma már szavaztam. :( Szóval nem tudok sunnyogni. :S
Na de új nap virrad! ;)
Lesz előbb is, a Gyermeked ha igy haladunk...
Nektek is lelassul(t) minden oldal itt, már Napok óta, mint a csiga, vagy csak a miénk?
Pihenjetek jól.
Helyzetjelentés: eddig 130 szavazatot kapott Barnuska - köszönet érte Nektek is!
Ezzel kereken a 100. helyen állunk (701 gyereket neveztek be eddig).
Most néztem meg csak az adatlapodon a képeket. Valóban gyönyörű mindhárom gyermek. Én is sok örömöt, jó egészséget kívánok nektek.
Kár, hogy nem emelkedik a pont, mert ahogy tudok, szavazok rá, valamelyiket csak be számítják.
98 szavazatnál tartunk! Köszi mindenkinek.
Ez érdekes, hogy percenként tudsz szavazni...
Mindjárt megnézem, én tudok-e - csak most jöttünk meg egy majálisról a szomszéd faluból.
Én is szavaztam. Nagyon aranyos kisgyerek!
Később is próbálkozom.