Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Na ezt én sem így tudtam, a népi hiedelem szerint, IVÓ napján, Május 19-én van Apáknapja.:-)))
Így legalább már kétszer is van, lehet választani.:-)))
Köszönjük!
Nem is tudtam, hogy ma van apa fejek napja.:)))
DRÁGA LACI/OSZLEJ,ISTVÁN,SZIMRE
Emlékszel ANYÁK NAPJÁN levelezve gondoltuk,köszönve írtunk NEKTEK felköszöntünk BENNETEKET IS APA"FEJEK" NAPJÁN:)))mint ahogy TI IS Drágák voltatok NEM felejtétek el...
MINDEN KIS,NAGY,DÉDI,ÜK, KERESZTPAPÁNAK NEMCSAK APÁK-NAPI BOLDOGSÁGOT:)))
DominÓrák: 1, 5, 6,
Jó reggelt, szerencsés dominójárást mindenkinek! :)
Köszi, mézgapaula! A Te szavazatoddal együtt ma kereken 40 db voks érkezett Barnabásra.
Sajnálom, hogy sokan vannak, akiket nem enged szavazni. Ez így nem fair! :( De azért kösz a próbálkozást!
Jó éjt mindenkinek!
Engem sem enged.
De valakit bizonyára engedett, mert Barnuska megint a 21.!!! :)
Sajnos nem jártam sikerrel.elutasított,ogy korábban már regisztrálta a szavazatomat...Áttesszük holnap délelőttre,hát ha a gép is frissebb lesz:)!
Jó éjt!
Sziasztok!
Vegre megneztem en is ezt a liberos fotopalyazatot (nagyon-nagyon lassan jon be az en netemmel minden ilyesmi) es szavaztam is Barnabasra. Megneztem a top 20 kepet es hat eleg erdekesek, van koztuk olyan, ahol a maga a gyerkoc homalyos, a hatterre van fokuszalva:-). Sokkal jobb lenne, ha szakmai zsuri dontene, ugy Barni tuti bekerulne a 11-be.
Amugy nekunk is van egy Barnabasunk, aki egyszer mar 3. lett egy fotopalyazaton, igaz, azt egy bolhairtot gyarto ceg irta ki, ugyanis o egy kutya:-))
Sziasztok! Olyan aranyosak vagytok, hogy így szíveteken viselitek Barnus "sorsát" a versenyben. Nolcsi122 - mi ez a kampányolás a kisfiam mellett? Köszönöm szépen, jól esik. :)
Ma egész nap nem voltunk itthon. Szentendrén jártunk szüleimnél, meg a Margit-szigeten vettünk részt egy rendezvényen.
Szomorúan látom, hogy ez nem a mi napunk volt: eddig csak 28 szavazatot kaptunk - s ebből zömét nektek köszönhetem. És már a 22. helyre csúszott vissza Barnabás. :( Nagyon jönnek fel a többiek...
De sebaj! Ennél nagyobb bajunk ne legyen. Végül is csak egy játék ez is. Azért köszönök minden egyes szavazatot! :)