Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
röviden : mindeki játszik vmiért, alapvetően szórakozásból.
Nálam cél 1-2 toplistán elöl lenni, néhol ez sikerül is, ehhez segíthetnek az ajándékok, pl +4 dominóra. A vásárolt ajándékot már "zsákbamacská"-nak kéne hívni, hisz pontot adok érte, gyakran nem is járok jól vele... de gyakran igen :-)
közhely: de befektetés nélkül nincs nyereség
Ez a Fórum szerintem arra van, hogy a dominózásról beszélgessünk, nem arra, hogy a másik dominózási szókását pellengérre állítsuk. Természetesen belefér, ha Ő kéri arról Mások véleményét, hogy szót ejtsünk arról is, de inkább privi üzenetben tegyük.
Nem tudhatjuk, hogy ki miért választotta a játék során pont azt a lépést, amit éppen tesz, de tekintsük ezt a magán döntésének.
Nem lenne jó, ha megint "veszekedésé" fajjulna egy pikírt megjegyzés.
szia csillagpaszuj,
sokmindenkinek, pl nekem is (de most nem én voltam :-)
Sziasztok!
Volt egy ajándék az aukción. Épphogy feltették, 2 perc alatt elkelt. Kinek éri meg 5 pontot adni egy ajándékért?
Kedves Ilona.
Megsértődsz, mikor a társaink elmondják, hogy találkoztak már az általad felvetett problémával a játék során és közölték, hogy a Rendszergazdától milyen választ kaptak a módosító indítványukra.
Sajnos nem veszed figyelembe, hogy csak segíteni akartak Neked időt spórolni a konkrét válasz megkeresésre, amit ezen a Fórumon visszaolvasással saját magad is megtalálnál.
Szeretnék annyi tájékoztatást adni, hogy a Rendszergazda olvassa a bejegyzéseinket és amennyiben szükségét érezné a konkrét hozzászólását, azt biztosan meg is tenné.
Szvsz úgy van vele, hogy már annyian felvetettük a játék története során igényeinket, valamilyen módosítást indítványozva, -amikre az "első" felvetéskor válaszol is-, hogy az "újj" játékhoz csatlakozók olvassanak vissza, ha a kiváncsiságukat ki akarják elégíteni, vagy nem hisznek a "régebbi" Játékostársaknak.
Igaza van azoknak, akik azt állítják, hogy ez egy játék, előre lefektetett szabályokkal és aki részt kíván venni benne, az ezt elfogadva, nyugodtan játszhat, akinek meg nem felel meg, az abba hagyja.
Összeségében csak azt kívántam elmondani, hogy a visszaolvasás csodákra képes, még az is előfordulhat, hogy találsz választ a gondolatban felvetödő kérdésedre.:-)))
Kedves Ilona! 13238 an dominózunk, szerintem mi játékosok nem tudunk "mégse ablakot" felrakni senki oldalára, ezért semmi értelme, hogy itt mérgelődj, engem ledorongolással vádolj - ami rágalom mert minden Neked szóló üzenetemet úgy kezdtem " Kedves Ilona!" a végén kulturáltan elköszöntem,- nem tudom mit szólnál, ha tényleg ledorongolnálak (de ez nem fog előfordulni)?
Egy megoldás van, irj a HOXÁ-nak ők a kompetensek ebben a témában nem mi játékosok!
Jó éjszakát- és további jó zúgolódást! Lehet minősíteni :)
Imádom(?!) az ilyen hozzáállást!
... amikor nem egy megoldás keresése (és annak végrehajtása) a lényeg, hanem egy (akármilyen aprónak tűnő) probléma felvetőjének a "ledorongolása".
Köszi!
Borzalmasan nagy programozói tudás kell egy "Rendben - Mégsem" ablak kirakásához és ennek kiértékeléséhez. Na ne már!
Hát...pont ettől játék a játék,és mindenki hibázik.
Akkor épp másnak lesz több pontja,na és akkor mi van???-nem vérre megy!!!Oda kell figyelni,ez a megoldás,nem kell kapkodni,szépen,nyugodtan kell játszani.
A játékot átírni viszont tuti nem fogják,sem szoftvert módosítani,ez azért egy kicsit bonyolultabb annál,mint hogy mi csak azt érzékeljük,miért is nem kérdez rá a gép bármire...
Kedves,megmondom Neked miért nem,azért,hogy figyelj jobban,és ha rontasz,mást előbbre juttatsz.Ennyi:-))
Kedves Ilona! Szerintem nagyon sokan jártunk így-én is mint azt már irtam- de egy melléklikkelés miatt
eszembe sem jutott, hogy software módosítást kérjek, inkább figyelmesebben klikkelek és ilyen gondom nincs,amugy se mindennapos ez az esemény ha a jövőben mégis előfordulna velem
akkor sincs semmi, legfeljebb ugrott egy dominóm, Na BUMM, nem történt tragédia. Próbálj meg a HOXÁ-nak írni. További szerencsés dominózást kívánok!!!