Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Miért kellene forgatni? Úgyis a jó oldalára fordul.
Nem szűkülne le az aukció értelme, mert a rossz dominót forgathatod bárhogy, akkor sem fog a sorba illeni.:)))
Általánosságban szerintem a leghasznosabb változtatás az lenne-ha az asztalokon lévő domikat eleve forgatni lehetne.
Igaz így nagyrészt leszűkülne az aukció értelme.
Az aukción lévő dominók minden adata tárolva van, hisz az ottani dominókat nyomonköveti a rendszer.
Ennek az információnak a kiírása, a dominósorod fölé, tehát csak annyi, hogy "van dominód aukción", talán nem olyan nagy probléma, bár a programozáshoz én sem értek..:-)))
Én inkább annak örülnék, ha a napi utolsó óra után kiírná a következő órát, hogy ne kelljen megvárni az éjfélt.
Jó éjszakát!
Egyébként ez a rákérdezésesdi a program működése miatt van pont ott.
Mert mikor aukciózásra kattintasz, a progi el is kezdi feltenni, de mivel van fent másik, hibaüzenettel visszajön.
Tehát, ha elindítod az aukció felé, már nem lehet megoldani a megerősítést, ahhoz alapjaiban kéne átírni a programot.
Jééé, adtam egy lehetséges választ arra is, hogy miért nem megoldható az aukción lévő dominó visszajelzése. :) Ebbe a részébe eddig bele sem gondoltam. :)
És Oszlej elmondott mindent! :DDD
Pont ezen, mármint az aukción lévő dominó kijelzésének lehetőségén agyalok pár szabad pillanatomban, kb. 1 hete...
A baj szerintem azzal lesz ezesetben, hogy nagyon leterhelné a rendszert. Hisz van, hogy akár 800 dominó is van egyszerre aukción. Mocsok sok helyet venne el.
Gondolom én, de igazából lövésem sincs a programozáshoz. :)
Gondolom, hogy Speedz, csak ide tudta beilleszteni a programba a kérdésfeltevést. Azon is csodálkoztam, hogy egyáltalán foglalkozott vele, hisz erről markásan megírta korábban a véleményét.:-)))
Az aukción lévő dominód esetén az lenne az inkább elfogadható információ, ha a dominóasztalod felett megjelenne, hogy (milyen az és hol tart is jó lenne) dominód van fenn aukción.
Ebből látnád, hogy kár kisérletezni ujabb dominó aukcióra tevésével, hisz a korábban feltett még nem kelt el.
Sziasztok!
Lenne egy építő szándékú javaslatom, ha más még nem vetette fel: örvendetes, hogy rákérdez az aukcióra tételre, de ha már van fent dominónk az aukción és ezért nem rakhatunk újat, ezt a tényt nem lehetne rákérdezés előtt kiírni? Mert ha úgysem tehetünk fel, akkor nyilván felesleges a rákérdezés.
Én legalábbis gyakran szoktam azt alkalmazni, hogy nem keresem meg, hogy fent van -e még az előzőleg feltett és a pontszámomat se jegyzem meg, hanem próba-szerencse alapon megpróbálom feltenni a következőt, aztán ha még nem vitték el az előzőt, így kiderül.
Talán egg kissé körülményesen fogalmaztam meg, remélem, érthető:-)
DominÓrák: 1, 4, 12, 13, 15, 17, 19, 21.
Kabócának igaza lett! :)
Sziasztok!
Úgy látom, mostanában kettesével jár a dominóra! :-)
én már csak ilyen nyugdijasan játszom.
föleg amikor eszembe jut, hogy fel kellene venni de éppen akkor ugrott az óra.
Na, megyek aludni.
Szép álmokat!!!
Egyetlen apró kiegészítés:
Ha fordítható a dominó, mármint ha alatta van a MEGFORDÍT-gomb, akkor mindig az alsó felével csatlakozik a sorhoz, ha beilleszted.
(Lehet, hogy csak én vagyok csekély értelmi képességű, de míg ki nem próbáltam, nekem nem volt egyértelmű...)
Pontszámod: 2251. Ezzel 428. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 421. legjobb eredmény a tied.
Eddig 2549 dominót raktál le, 2555 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 424 dominót raktál, 504 dominót vásároltál onnan, 35 dominódat dobtad el, és 134 ajándékot váltottál be.
Balra megjelenik egy Óra, azon a helyen, ahol most "A legközelebbi DominÓra 1:00-kor kezdődik." van kiírva, akkor tudod elkezdeni a játékot.
Olvassd el a Szabályzatot és ennyi. A dominósorod felfelé egészül ki a lerakott dominókkal.
Mikor a dominó asztalondon lévő dominód alatt megjelenik a Megfordít felírat, akkor Te döntöd el, hogy a dominód melyik felével csatlakozol a sorodhoz, más esetben a dominó a beillesztéskor magától befordul, amennyiben szükséges.
Naponta 8 DÓ-ra van, azt itt a fórumon tájékozódásként jelezzük, hogy ebből már mennyi és mikor volt, illetve a következő mikor lesz.
Jó játékot kívánok.