Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Irtam NEKED IS, ha kell segítség, lehet nekünk jó lett volna a Domid megvételre:)))
Nyugodtan írjál kérlek, mint eldobnád megoldást biztos találunk rá.
A "jobb kéz" mit jelent?
3pont,3pont!:)
A fene a nagy pofámat! A párom azt mondja, hogy beszédkényszerem van, és túl nagy az igazságérzetem, bár orvoshoz még nem küldött!:D:D:D
Látom ma is tanultál valamit.:)))
Nem volt rossz ajándék. Hozott +3 pontot.
Ez még így is, jó ajándéknak tűnik.:)
Azt hiszem, most már értem, hogy bizonyos helyzetekben miért kevés a "jobb kéz".:D
A játék során megmutatta a rendszer, hogy "ha volna valaki..." :), aki megvenné a domimat, nem kellene eldobnom, de mivel egyedül vagyok, így kussolás volt!:D:D:D
Az elmúlt 2 nap alatt olyan változatos és hihetetlen érdekes fordulatok jellemezték az itteni játékomat, hogy el sem hinnétek! Még én is csak nézek kifelé a fejemből, hogy akkor most mi is van! Szerintem BÜNTIBE vagyok!:D Nem baj, majd elmúlik.:)Én azért játszok tovább, csak szó szerint játékosan, könnyedén, nem akarok nagy eredményeket, mert arra nincs időm, de örülök, hogy eljutottam odáig, hogy megértelek titeket, NAGY játékosokat. Sok-sok szerencsét mindenkinek!!!!
Melyik mobilszolgáltató állítja át az órát?:D:D Vagy nem a mobilról van szó.:)
A "világórára", a rádió vezérlésűre gondoltál?:)
Akkor igen jó lehettél, ha ennyi ajándékot kaptál.:) Gratulálok!
Én babáztam délelőtt 10 órától, de a délutáni sétából sikerült 16:45-re hazaérni!:) Nem késtem le!:D
HAJRÁ.
Jöjjö még - remélve a legjobbakat.:*)))
Köszi a figyelmeztetést is:)))
NEKED rossz lenne ha dolgoznál az 2 óra miatt?
Sziasztok! Húúúú, az utolsó percben még fel tudtam venni a dominómat:-)
Szerencsés és szép napot mindenkinek.
Úgy ám.:)))
2 órakor kaptam, és reggel bontottam.:)))
Hihi, most nézem, megint fellelhető vagyok a 4hetes lista első oldalán. :D
Na, nem mintha ettől bármi is változna. ;)