Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Dödnél a pontszám 6141, a DÓ szám 6669, ami úgye felénk 0,9208277103
arányszámnak felel meg az elöbbi szisztémával számolva.
Virgi, kezded átvenni Pista számolási módszerét.:-)))
Szerintem ez nem offolás, mert a dominózásról szól.:DDD
Szóljon akit zavar!!!!
Bajnok 1-nek is 4 pontnyi dominó van az asztalán, csak egy illik a sorba.
A 4 hetes alapján az ő arányszáma is magasabb valamivel.
Jól érzékelhető, hogy a 0 pont meghatározása fontos lesz, hogy a későbbi vitákat elkerüljük.
Természetesen jó lenne, ha mindenki azt is bediktálná induláskor, hogy hány pontot érő dominója van az asztalán, hisz 0-15ig is terjedhet a tartománya. Úgyanakkor éppen lehet dominója az aukción is, ami újabb 1 pontot eredményezhet, ha elviszik az akcióról.:-)))
Én csak a gép által adott eredményt tudom figyelembe venni induláskor és a nap zárásakor is.
Mivel a számolás nem erősségem, de a tegnap esti 10 órás adat szerin:
Anikónak 7007 pontja van 6434 DÓ-ra felhasználása mellett, aminek 1,089058129 arányszám felel meg.
Pista 2617 pontot ért el, a 2454 DÓra felhasználása mellett, aminek 1,06422168 arányszám felel meg.
Pita, nézz utána a számológéped elemfeltöltöttségének, mert egy picit magad felé hajlik a kezed, azaz vehetjűk úgy is, hogy SZENT vagy.:-)))
Ilyen is, olyan is lesz, csak legfeljebb jelzed, hogy melyiknél nem veszel részt az összehasonlításba, azaz melyiknél igen.
Nem az a célom, hogy jól összeveszítsek mindenkit.:-)))
Egyébként kiszámoltam a mostani eredményemet, és Butaszőke eredményét is az én elképzelésem szerint.
Az eredmény a következő lett.
Butaszőke: 1,089
Pista55: 1,0893
Aki nem hiszi, számoljon utána!:DDDD
A 4 hetes lista, naponta úgy készül, hogy a 28. napot kihagyja a számításból és belép helyette az aznapi.
Mivel mindennap úgy 22 óra körül készül, így az aznapi esetleg 23:-kor majd következő DÓ-ra eredménye nincs benne. Ezért van az, hogy néha egyesek nem értik, hogy miért úgy számolja ki a gép az eredményét.
Ha valaki 28 nappal ezelött egy jó napot fogott ki, ma pedig egy gyengébet, akkor zuhanhat az eredménye a tegnapi eredményéhez képest. persze fordított előjellel is lejátszódhat.:-)))
Szerintem azt az igazításos dolgot a legtöbb dóhoz ne vegyük bele, csak a tiszta számokat, nulláról indulva, arány szerint.
Csatlakozhat más is! :)