Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
"A másik: valós játékhoz hasonlóan az asztalomon lévő diminóim forgatása!"
ehhez a mondatodhoz füzök megjegyzést: teljesen felesleges az asztalon a dominó konkrét forgatása, az simán fejbe összeforgatható, a letétel pillanatában a dominó úgyis a helyes írányba fordul. Bár már erre is kaptam jelzést, hogy nem fordult be a sorba és úgy illeszkedett, de még konkrétan a saját szememmel nem láttam.:-)))
Az aukciózási kedv meg attól függ, hogy mikor van DÓ-ra, mert abból is látszik, hogy aki nem a lerakottakra hajt, az be se néz oda se, ha éppen nincs DÓ-ra.
Az ajándékok közül van ami kedvezőbb és van ami látszólag hasznavehetetlen. Aki dominózik, az mindenki legalább a pontjánál marad, bármelyiket is kapja. Az igaz, hogy esetenként meg kell előre gondolni, hogy az asztal állása, a napszak alapján, mikor bontom ki az ajándékot. Hangsúlyozom, szerintem rossz ajándék nincs, csak esetleg olyan, ami éppen a dominózásomat nem segíti, mert azt az ágat nem használom (ingyen aukcióra rakás).:-)))
"Sajnos" én több időt szoktam már várni,(régebben türelmetlenebb voltam:((() akár Napokat is..., néha be is jön, azaz kapok színeset is, aztán van olyan amikor nem igy van...
"Mindkettőtöknek" alakítható Domikat kivánunk:)))
Mindenképp megérne némi változtatás,lassan unalmas kezd lenni-hacsak nem a "rabszolgája" vagy a játéknak.
Tegnap is bosszantott,hogy a 20 órás utolsó Domióra után ki kellet várni az éjfélt.Ha előre tudom a 01 órai Domiórát-nem várom ki.
A másik: valós játékhoz hasonlóan az asztalomon lévő diminóim forgatása!
Szerintem feleslegessé tenné a meglehetősen rapszódikus aukciós kínálatot.
Az ajándékok közül a felét kifejezetten "csapásként" értékeltem.
sajnos volt, aki komolyan vette.
'jó játékot. lenne még hozzá kedve valakinek?'
ezt úgy értettem, hogy 'jó játékot. lenne még hozzá egyáltalán kedve valakinek?'
talán ha így írom le, érthetőbb lett volna. hibáztam:-)
aki viszont tényleg versenynek tekinti, az viselkedjen úgy. a győzelemért meg kell szenvedni
:-)
egyébként meg szerepel egy olyan adat a dominóasztal alatt, hogy az utóbbi négy hét eredményei alapján hányadik a játékos. ebből lehet látni, hogy változatlan játékstílussal nagyjából hányadik helyig lehet eljutni. ehhez viszonyítva bárki változtathat. megvárhatja a 23 órást, vagy felkelhet a 2 óráshoz:-)
én nem szoktam.
de nem is lázadozok a rendszer ellen...
:-D
még korai volt felfedni a kártyádat, hisz a kommented végén szereplő "?" miatt, elégé egyértelmű volt "komolysága" felvetésednek.:-)))
Komolyra fordítva a szót, aki a Játék 2.0-ás változatát versenynek tekinti, hát az tudjon rá.:-)))
Lefelejtetted a 7. pontot, legyen automata üzemmód, be sem kellene lépni a Hoxára, mert lehetne kérni smsben, emailben, értesítést, vagy zöldszámon egy hosszú szőke szemű (direkt volt)
bájos női hanggal, 0-24 óráig bármikor megbeszélhetnéd dominóid pillanatnyi állását, igy izgalmas lenne, na nem a dominózás, hanem a szőkeszemű :)))).***Komolyra forditva, én tudnék örűlni egy-minimum- 8 dominós asztalnak
a mostani helyett!
emberek. ugye nem vettétek komolyan?
igyekeztem kellően ironikus lenni, hogy érzékeltessem, semmilyen verseny nincs egyenlő esélyekkel. aki többet fektet be (korábban kel, később fekszik, jobban figyel, stb.), nagyobb az esélye. ez mindenütt így van (sportban is aki többet edz, gyakorol, jobb helyzetből tud indulni). itt is.
nincs domino 3.0
ha lesz, remélem, nem ezekkel a szabályokkal.
ez olyan lenne, mint egy autós játék, ahol egy egyenes úton kellene menni, a puszta közepén. az első 5 percben talán még érdekes, de utána mindenki megunná.
további jó játékot:-)
Ez a játék hol indúl?
Már csak azért kérdezem, hogy véletlenül se lépjek be, arra a portálra játszani dominót!:-)))
szia Bogoj!
nekem nem - dominó 3.0 játéknak nincs értelme, olyan, mintha egy autóversenyben az összes egyforma autót ugyanolyan képességű sofőrök hajtanák azonos feltételű pályán rögzített gázpedállal.
bocs, hogy csak úgy ideírok, de a múltkor valaki háborgott, hogy nem egyenlőek az esélyek, mert nem mindenki tud a hajnali dominókhoz felkelni. ez alapján kidolgoztam a dominó 3.0 játék leírását.
1. minden nap fel lehet venni pontosan 8 db dominót, akár egyszerre, egy belépéssel is.
2. minden nap pontosan egy sárga és egy fehér dominó jár mindenkinek.
3. a kapott dominó valamilyen módon illeszkedik a már asztalon lévőkhöz, vagy a sorban levőhöz. a jokernek így nincs értelme, törölhető a csomagból.
4. minden nap jár pontosan egy ajándék, ami pontosan +3 pont. minden más ajándék törölve.
5. a későn kezdők szabályai úgy módosulnak, hogy játékuk első fél évében az előző 4 pontban a 'pontosan' kifejezés a 'legalább' szóra módosul.
6. a jelenlegi toplisták felülbírálásra, átrendezésre kerülnek. összeadódik az összes pont, és elosztódik a játékosok számával, így mindenki egyenlő ponttal tudja folytatni a játékot. új belépő (kezdő dominózó) esetén mindenkitől levonódik a pontjai fele.
jó játékot. lenne még hozzá kedve valakinek?
DominÓrák: 1, 2, 12,
Jó éjszakát!