Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Én alapból vidám és mókás alkat vagyok, de hogy ilyen legyek és ilyen maradhassak, kell, hogy a balfékjeimet beismerjem, még akkor is, ha fáj. Leírom, hogy tévedtem, nem voltam elég figyelmes és nevethetek tovább, közben még mindig tanulok, mert soha nem késő.:)
Oszlej tanácsára visszaolvastam...és még fogok is, mert van mit tanulnom, de azt már tudom, hogy az első felháborodásom a több regesekről felejtendő, mert ők vannak kevesebben!:)
Sőt Jolis sorvéghez még beilleszteni is megpróbáltam, hogy hátha lehet.:-)))
Feltettem.:( ...és elfelejtettem..., de a sok aukciót mind végignéztem és megtaláltam...magamat...ott...sajnálom. Senkit nem akartam becsapni. Tényleg nem!♥
Én is sokszor írtam olyat, amit aztán szégyeltem, mert én nem értettem jól valamit. Lehet, hogy aztán nem is szóltam, hogy én voltam a hülye.:DDDD
Talán el sem hiszed, hogy mennyire hihetetlenül kellemes érzés, hogy valaki értékeli az őszinteséget, bármily idétlen helyzetből fakad is.
Na jól van, meg lehet nyugodni akkor, megvan a pontyocska! :))) Tehát mégis föltettél egyet az aukcióra, vagy eldobtad?
Nem vagyok büszke magamra :(, de ez akkor is én vagyok. Én is emberből vagyok, és hibázok, de belátom és felállok, mert a hibákból akkor lehet igazán tanulni, ha belátjuk...bocs mindenkitől, nem volt szándékos. Teljesen őszinte felháborodással nem értettem, hogy mi történt! Á,de ciki!
Nagyon szép volt Tőled, hogy ezt leírtad. Nem mindenki tette volna meg. Dícséretet érdemelsz.:)))
Puszi! Ez nagyon kedves tőled, de egyenlőre magammal harcolok...vagy karcolok!?
Itt írogatok közel 3 órája, hogy hiányzik egy pontocskám! Közben én vagyok a tökéletlen, az igazi hunyó! Nem hiányzik nekem semmim, csak az a picike, amivel emlékezni kéne!:D
Basszus, de röstellem magam, de az őszinteség, még mindig kifizetődő volt, így most irulok és pirulok, de elárulom ha én már rájöttem hol a hiba...nálam:( Nem a rendszer hibája, hogy keresem a pontocskámat.:(
Alig vártam, hogy 18:00-kor valami csoda domit kapok, de rögtön eldobtam és vettem egy összekötőt, amit már kinéztem még 4 pontos korszakában.:)Na, ezt vettem meg 2 pontért! Vagyis eltelt egy kis idő, míg léptem.
Őszintén, nem akartam elhinni, hogy rendszerhiba, ezért elkezdtem magamban keresni a hibát...aki keres talál! Van egy aukcióra feltett domim (ami most 2 pontos, visszaszámoltam és rájöttem, hogy én vagyok a hunyó...), ami törlődött rögtön az emlékeimből, mert amint jött, rögtön ment is, és maradt az a verzió, amit órákkal előtte kitaláltam.
Húúúúúúúú, de nehéz volt leírni, remélem, hogy legalább érthető,amit írtam, hogy milyen "tökéletes" vagyok. Sajnálom, hibáztam. Örülök, hogy én jöttem rá a tévedésemre, nem más. Így is h....érzem magam.:(
Gondolom, csak azért cserélted le az ajándékot, mert kíváncsi voltál, hogy mi fog történni.
Na tessék. :) Ez meglehetősen véletlenszerűnek tűnik. ;)
Majd megismered mindet magadtól is. Főleg a rosszak emlékezetesek.:)))
Tévedsz, már megcsináltam, nem ajándék dominót adott, hanem egy teljesen soromba sehova sem passzoló dominót kaptam::-)))
Elhiszem. Én is elfogadnék minden ajándékot, még akkor is, ha itt a fórumon kellene megkérdeznem, hogy mi is EZ valójában!:D :D :D
Nem bánnám ha nekem lenne ilyen ajándékom. Most ráéérnék felvenni. Előbb vagy utóbb pontot ér akár milyen dominó is lesz.
Na még egyszer, mielőtt pista55 azt gondolja, hogy neki gratula!
Sok szerencsét az ajándékhoz!:)))))
Akkor ez jó ajándék!!! Ez igazi ajándék, főleg, ha beilleszthető lesz a sorba. Sok szerencsét az ajándékhoz!
Hát nem, főleg ha vettem összekötőt, hogy a többit be tudjam illeszteni.
Minden órában kap dominót a következő 4 órában.
Minden órában, vagyis 20-23,59 óráig kapok 1-1 + dominórát.
Ez az eset sem lehetett valami felemelő érzés, hogy finoman fogalmazzak.:(
Ez milyen ajándék? Még nem találkoztam vele. Mi lesz a jutalmad a következő 4 órában, ha már ajándék?
Így már én is jártam. Azóta nem kapkodok.
Jártam már úgy is, hogy beillesztettem a dominóm, a dominó el is tűnt, de nem jelent meg a sorban. Itt az volt a leg bosszantóbb, hogy innentől a többi dominóm sem illett be.
Hurrá!!! Ajándékot nyitottam: +4 óra. Ez pont jókor jött.
Szép estét!
Olyan is előfordul, hogy hasonló okból nem adja oda az adott órában járó dominót, túl gyors kattintás, jön a szöveg, hogy ezt a dominót már beváltottad, és már csak azt írja ki, hogy mikor lesz a következő óra. :(((
Ez...Ez fenomenális!:D :D :D :D
További ajánlott fórumok: