Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
ANGYALKA.Köszönjük a Kutyák...Aki(k) Másoknak, nekünk vannak,- Macskánk nincs de nevükben is.:)))
De ahonnan hoztuk ki nemrég 1 Állatmenhelyről,s amennyivel több ilyen van amit látva tapaztaltunk torok kaparó+Akik el se jutnak odáig az "Embereknek-köszönve" nyitott helyen a ketrecekben lévő temérdek védtelen Jószág leírhatalan....:(((
Sziasztok!
Basszus, olyan idő van kint, hogy a kutyát-macskát is csak piszkítani engedném ki, ha lenne...
Ha így nézzük, elkezdeni sem volt sok értelme.
Ha itt vagy miért ne vennéd fel a dominód?:)))
DominÓrák: 2,
Jó éjszakát!
Pontszámod: 6000. Ezzel 64. helyen állsz a toplistán.
Ennél a kerek pontszámnál is többen abbahagyták. Én is elgondolkodtam, hogy mi értelme folytatni? Tudom, tudom, a játék öröme...
Marcsika!
Szerintem senki nem fog lecseszni azért,mert két domióra között,nemcsak köszöngetünk,és nemcsak az időjárást beszéljük meg,hanem emlékezünk a szivünkhöz legközelebb álló kis drágaságunkról.
Köszönöm szépen Neked is. Nem szeretném, ha valaki lecseszne bennünket, hogy ez nem az a fórum, ahol ilyeneket megbeszélünk.
De nem bírom ki, hogy meg ne köszönjem minden kedves Hoxástársamnak.
Kedves Maruszja. A fájdalmad mérhetetlen.:(
Kívánom, hogy soha, senkinek ne kelljen átélnie, éreznie ilyen bánatot. Én is gyújtok egy gyertyát érte és mindenkiért. Sok szeretettel.
Nagyon szépen köszönöm Neked is. Neked is szomorú akkor így karácsony tájékán. Mi nem is szoktunk már tartani karácsonyt, ugyanolyan nap, mint a többi.
Szegény öcséd milyen fiatal volt. Nagyon fájdalmas elveszíteni azt, akit nagyon szeretünk.
Sok szeretettel gondoltunk ma Andikára.
Anikó és Viktor
Szia!
Veled érzek. Az én öcsém 1998. december 4-én ment el örökre, mindössze 15 évesen. Karácsony előtt ez nagyon fájdalmas.