Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ajándéka senkinek nincs?
Nyugodtan el lehetne dobni!!!
És így folytatódik majd: ... 20, 22, 23. :DDD
(vagy mindegy, mi két következő?) A hangsúly az utolsón van: ... 23. :DDD
Sziasztok!
Sűrű délután lesz... :)
Véletlen volt. :)
Bezzeg ha játszanék a tippelősben, tutira nem találnám el. :DDD
Ááááá, nem én vagyok ügyes, de igyekszem maximálisan kihasználni a lehetőségeket.:)
Tudom én, hogy a szerencse forgandó, egyszer lent, egyszer fent, de a "fenn" tartson jó sokáig! :D :D :D
Még nem "szenvedtem" a bőség zavarában :D, szokatlan, kellemes érzés...megtudnám szokni!:D :D :D
Megdupláztam az ajándékot, de hogy fokozzam az izgalmat, az előző ajándékot bontottam, és most a "minden órában dominó" gyönyörűséges ajándékot habzsolom...befelé!:D :D :D
Én tuti,hogy
ajándékot dupláznék:)!
De sokan írtak Neked. :DDD
Igazából akár meg is duplázhatod, ha úgy érzed. Nyitni viszont csak úgy érdemes, ha van 1 üres hely is az asztalodon, mert ha nincs, és asztalfeltöltést kapsz, akkor nem nyertél a bizniszen, csak pontodnál vagy.
Azonnali 3 pontot kívánok, vagy valami olyat, amiben kedved leled! ;)
Sziasztok. Segítségre volna szükségem, ha esetleg olvasná valaki.:)...mondjuk most!:D :D :D
Ajándékot bontottam, megduplázhatom egy dominómat, de nincs érdemleges dominóm, viszont van még egy bontatlan csomagom. Kérdésem, hogy mik a tapasztalatok....meg merjem duplázni az ajándékomat?
Sziasztok!Ma jó volt a lapjárásom:)Két napja kaptam egy duplázós ajándékot,tegnap jött egy fehér,amit aztán meg is dupláztam.Ma a teli asztalomra egy duplajokert kaptam,amivel aztán le is raktam az összeset,ami ugye 9 pontot eredményezett.Most az üres asztalomra egy feltöltős ajándék jött.
Ilyen kedvező sorozatra nem emlékszem az elmúlt 3 évben:)
Ja!,és a fiam nem jött haza a hétvégére,mert holnap is lesz egy vizsgája,így fel tudtam venni ma az összeset.
Amennyiben marad ez a tendencia,akkor hamarosan élenjáró leszek:)!!!
Na, 22 vagy 23 lesz az utolsó? :)
Szerintem 23, mert holnap munkanap... Csak hogy "jó" legyen.
(Bár ugye nekem mind1.)