Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon sok szeretettel köszöntöm a ma névnapjukat ünneplő Zsuzsannákat, és sok boldogságot kívánok!
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Sziasztok.
A sok lyukas óra miatt nagy merészen ajándékot bontottam: dupla jokert kaptam. :)
:D
Jó éjt, szép álmokat.
Mit értesz eldobás alatt? Azt hiszem Te az aukcióra küldést is eldobásnak tekinted pedig az nem az. Ha mindig teszed aukcióra a sorba nem illő dominót, kevesebb gondod van. Én nem gondolkodom azon, hogy esetleg ez később jó lehet. Ha tehetem, küldöm a domit aukcióra, de ezt már írtam többször.
Próbáld ki Te is!:D
Én is szeretem, ha jó dolgok történnek velem...habos torta, ajándék!:)
Én olvastam egy fórumon a Hoxa Portálról, gondoltam megnézem, ha már annyira dicsérik. Örülök, hogy a kíváncsiságomnak köszönhetően itt vagyok és játszhatok és írogathatok veletek, de nincs kitűzött célom a játékban, csupán kedves és szórakoztató időtöltésnek érzem. Ide jövök egy fáradt nap után, de itt fogyasztom az ébresztő kávémat is!:D Vagyis itt indul a napom és itt ér véget. Ez is jelent valamit!:D
Köszönöm a biztatást.
Tudom, hogy az élet nem habos torta, de én mégis nagyon-nagyon szeretem a habos tortát. Minden ajándéknak örülök, akármit tartalmaz is a doboz.
Nem adom fel. Kitűztem magam elé egy célt(nem dobogós helyről van szó), és amíg el nem érem azt a pontszámot, addig kitartóan csinálom ha kell, éjjel-nappal, de az esélytelenek nyugalmával. Tudom, hogy egyszer fent, máskor lent, de végül is ez csak egy jó JÁTÉK.
3 dominó van az asztalomon, jóóóóóóóóó távol egymástól.:( Egyet sem tudok letenni egy összekötő segítségével sem, mert nincs hozzá 1 pontos "mankó".:(
3-ból én még nem dobok el, mert gőzöm nincs, hogy melyiket. A 21 órási vagy jó valamire számomra, vagy nem. Általában minden 10. jó, de elfelejtettem hol tartok a számolásban!:DDD
Jó lenne egy tuti megoldás, de nem hiszem, hogy létezik.:)
Szia. Gondolom, ez nem az a fajta ajándék, amitől az ember szárnyal örömében, de még történhetnek csodák! Sok szerencsét, sorba illő dominót neked!
Az egy helyben topogással már el is sajátítottad az ír tánc alapjait.:)
Higgy nekem!:D
Én már haladó vagyok!:DDDD