Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok.Nekem is sikerült ma hajnalban kigyűjteni 5 db ajándékot,(HURRÁ)de ahhoz,hogy tovább tudjak lépni egyet fel is kell tennem az aukcióra vagy eldobni.Sajnálom,mert még sosem tettem ajándékot aukcióra.
Sorban illó dominót kívánok mindenkinek!!
Reménykedtem, hogy tudok még egy dominót venni az ajándékom lejárta előtt (-1 pont vásárláskor), de sajnos csak 3 pontosak vannak.
Jó éjszakát!
szia Mártikám :-)
igen a fősulira
ha lesz rá alkalom és elsátálok az útcátokba, akkor felhívlak megint :-)))
nagyon belassultam én is :-@
na de ennyire nem kéne! vitamint kellene szednem!
Szia!
szombat este vendégségben voltunk és olyan jó volt a hangulat, hogy nem volt időm és kedvem bekapcsolni a gépet
vasárnap meg költöztettük a lányomat Egerbe és nem vittem a gépet
mire hazaértem, bónusz dominórám volt
na ilyen se volt még!
Örülök, hogy épségben, egészségben újra itt vagy!:)
Feltöltődve energiával, élménydús kikapcsolódás után, üdén, frissen fiatalosan!:)
Én is gyönyörködöm a tél szépségében...,de inkább a meleg szobából kikandikálva.:))))
Dóra unokái is édesek, a tieid is, McEry. Valóban csodálatos a gondolatmenetük, gyermeki logikájuk! Én még csak a gyermekeim aranyköpéseit gyűjtöm, íme egy kis történet:
A gyerekszoba felől hallom, ahogy a játékokat osztják fel egymás között. (Tóbiás 3 éves ekkor, Rebeka kettő.) Két kalapács is akad, egy régebbi - fából, és egy új műanyag kalapács. Tóbi egyezkedik, magyaráz buzgón: „Rebi, figyelj, ez a tied” (nyújtja neki a fakalapácsot), „ez meg itt az enyém” (tartja magánál a műanyagot). „Az a tied” – ismétli, s hogy ne legyen többé kétséges, meg is indokolja -, „mert én azt már kinőttem.” :)
Köszi, jó újra a "fedélzeten" lenni!
supin, lesznek fotók hamarosan... :)
Tündériek ezek a pöttöm emberek! Én feküdtem a kanapén, mert ahhoz, hogy nekem mesét olvasson :D, le kell feküdni!:D :D :D
Annyira felvették ennek a rohanó világnak a ritmusát, hogy csak ámulok és bámulok! Hihetetlen milyen ötleteik vannak, és véleményük és éles eszük, és logikájuk!
Sziasztok! Az én unokáim is itt voltak, de én felvettem a dominókat. Jöttek ők is ide a géphez, és már mutogatják, hogy melyiket tegyem fel aukcióra, és az ajándékot is felismerik. A másik gépnél láttam, hogy veri az egyik a billentyűzetet. Kérdeztem tőle, mit csinál, erre mondja, hogy netezik, veszi fel a dominókat. Olyan aranyos volt.
Úgyhogy már lesz utódom, ha én már abbahagyom:-DDD
Szép estét kívánok.