Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
Legalább gyorsan elkel amit nemrég raktam fel.:))
Sziasztok!
Mozgalmas délutánunk lesz. :)
Talán ezen két ajándék valamelyikét kaptad:
1. A következő lerakott dominó helyett kapsz egy véletlenszerű másikat.
2. Lecserélheted az egyik dominódat egy véletlenszerű másikra.
Nem kapsz ugyanolyan pöttyös dominót.
A gombot a dominók alatt keresd.
ehhez viszont még valami tevékenység is párosul általad.
ha azonnal kaptál egy dupla Jokert és ahelyett kaptál valami mást, na azt akkor nem értem, de nem ez lenne az egyetlen a dominójátéknál, a "magyarázhatatlan" furcsaságok között.:-)))
Minek bontottam ki??
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 04:00-tól 07:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik.)
Jó éjt!!Szép álmokat!!:)
DominÓrák: 7,
DominÓrák: 7,
Szép álmokat!
:(
Még meg van a dupla yokerem. Neked adom a felét, de csak a felét, ha tudod a megoldást.
Most sikerült felvennem a dominómat, és én is ajándékot kaptam. Nem nyitottam ki, gondoltam jövök és érdeklődök itt a fórumon, hogy van-e valami tapasztalat.
Hát érdekes az ajándékod,ez nem is ajándék:(, megyek megnézem milyen az enyém, majd jövök és megírom.
Most aztán fogalmam sincs mi történt. Kaptam egy ajándékot, beváltottam, és mintha azt írta volna, hogy a dominóid felett láthatod mit kaptál, de már ebben sem vagyok biztos. Mindenesetre kaptam helyette egy rossz, sorba nem illő dominót.
Nem emlékszem, hogy létezne ilyen ajándék.