Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Akkor írom a panaszom, ha valóban itt van a panaszfelvételi iroda!:DDDDDD
18-kor kaptam egy csúnya ajándékot! Csúnya, ronda és ugyanakkor huncutnak is minősítem!:DDDD
Már poénosan, de első reakcióm, hogy ez is csak velem történhet!!!!:(
Minden lerakott dominóért +1 pont. Ez így szuper lenne, de! Se dominóm, se dominóra.:DDD Illetve volt 3 egymásután kapott dominóm, ami nem passzolt egymáshoz, és a vásárlási lehetőségek igen szegényesek voltak. Még reménykedem, mert ugye a remény hal meg utoljára ( a lepényhal az első :DDD ), hátha ébren tudok maradni, és nem hajnali 4-kor lesz a holnapi első dominóóóóóóóóóóóó!:DDDD, mert akkor lőttek az ajándékomnak...vagy a + pontocskáimnak? :D
Kár, hogy ilyen rossz hírt közölsz velünk!
Eleged volt?
Sziasztok!
Ma reggel megszületett nálam a nagy elhatározás. Pár napon belül elérem az 5000 pontot, és akkor agyő dominó! Befejezem ezt a játékot.
Mindenkinek további sikereket kívánok!
Sziasztok!
Mi ez a nagy csend errefelé? Senkinek semmi panasza, de öröme sincs? Csak dominózgattok csendben? Nem lesz ez így jó.:)))
Lehet,hogy igazad van!:)
Olyan gyors volt,hogy tényleg nem tudtam végigolvasni,hogy mit írt ki!
Ili! Ilyet nem szokott mondani. Ha azt olvastad, hogy "Kaptál három... akkor kaptál három azonnali pontot! 3 dominót csak úgy szokott adni, hogy a
"Következő dominóórában a dominód mellé kapsz még másik kettőt!" Lehet, hogy nem pontosan idéztem, de valami ilyesmi szokott kiírva lenni.
Szerintem Te 3 azonnali pontot kaptál, az ilyeneket nem szokták figyelni a dominózók, miután nem tudják, hogy mennyi pontjuk volt, így nem tudják ellenőrízni, hogy plusz 3 ponttal már több van.
Én ezért írom a pontjaimat mindig füzetbe és nyomon tudom követni az eseményeket.
További kellemes dominózást kívánok!
Beváltottam a reggeli ajándékomat.
Azt mondta,kaptál három dominót.De nem kaptam egyet se,pedig pont háromnak volt hely:(((((((((