Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Reméljük igy lesz NEKI.
Ha nem akkor sorbaillőt és színeset,amit Másoknak is kivánunk. :)))
Tudom, hogy nem vigasz, de az utóbbi napokban én is annyi hülyeséget csináltam: mást vettem meg, mint ami kellett volna. Rosszat illesztettem be, így a többit nem tudtam lerakni, csak jóval később, több dominó kihagyásával.
Úgyhogy, ne te vagy az egyetlen, aki elnéz valamit. Már én is dobtam el dominót aukció v. illesztés helyett.
Nekem is így szokott lenni:(
Jó,ha egy domit tudok így szerezni:(
Várjál még!
Lehet,hogy mindenkinek az lesz:DDD
Ó,A korlátozottságról beszélhetnék!:)
Tudod,mennyi nem sorba illő dominót vettem már az aukcióról!:DDDD
Én is dobtam már el véletlenül dominót,és biztos,hogy más is!:)
De azt senki más nem látja, csak Te.
Ezért gondoltam,hogy az aukcióra raktad,mert csak ott láthatjuk,a Neked nem kellő dominókat.
Azt írod,éjfélkor vártad,mikor írja ki a következő dominÓrát?
Ha nem frissítesz a lapodon,akkor nem jelenik meg!
Frissíteni úgyis tudsz,ha elmész az oldalról,és utána visszajössz.
Annak,hogy kiírjuk,mikor lesz a következő dominÓra,az az értelme:
1;lássuk,mennyin vagyunk már túl,
2;következtetünk,mennyi lesz még,
Pl:Éjjel,amíg aludtam,mennyit nem vettem fel,vagy amikor munkából hazajövök,van-e még esélyem domiÓrával találkoznom,ill.mennyivel.
De csak kérdezz nyugodtam,segítünk mindannyian!
Mi itt mindannyian korlátoltak vagyunk,Mert a dominó bekorlátol bennünket!:DDDDD
Sziasztok!
Ilyen mostanában még nem volt,hogy 4 óránként van Dóra. Legalább napsütéses szép idő lenne.
Ezért is kérdezi meg még egyszer,:
Biztos,hogy felakarod tenni aukcióa?
Ki van írva baloldalt a dominóóra helyére.
A legközelebbi DominÓra
4:00-kor kezdődik.
Árulja már el nekem valaki, honnan tudjátok előre, mikor lesz dominóra. Most is itt kuruttyolok, hátha 0 órakor kiírják, semmi!!!Ti fitalok már naon értitek!! A múlt héten dobtam egy ajándék domit. Képzelem, hogy mit gondoltatok!
Ez hüle, nem normális.Hát csak egy gondolatnyit ment lejjebb a kuzorom és sutty már nézhettem is utána. Ez történt! Remélem, valaki visszaadja!!!
Naaaaa! JÓÓÓÓ?
Remélem vissza tudok alunni, jó iccakát mindenkinek!!!!
DominÓrák: 4,
Szép álmokat.
Hurrá! Ma kétszer kaptam "beillesztés után kapok egy másik dominót" ajándékot:-)
Szép estét, jó éjszakát!
:D
Olvastam kérdésed, már a 10 órai dominó felvételnél, de most is csak, mint a villám cikázok egyet és már itt sem vagyok, de alkalomadtán, ha időm engedi...elmesélem.:)
Amint látom, ma korán pihenni tér DÓRA. Éjfélig alszik egy nagyot!:D
Napsütéses délutánt mindenkinek!♥