Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 0, 1, 6,
Jó éjszakát!
Én nem késtem le, mert unokáztam.:)
Elindultunk egy rövid autókirándulni, de ki se tudtunk szállni az autóból, mert kaptunk egy óriási felhőszakadást....jégesővel.:(Természetesen vittem minden fontos dolgot...bikinit, napvédő krémet, kalapot....,de nem eső ellen.:D Na, így értünk haza, bár én szívesebben lemondtam volna a 16 órási dominóról!!!!
:DDD
...csak 632 ponttal. Na, majd 2000-nél ismét gondol egy vicceset...és játszik tovább!:DDDD
Miért? Ez egy jó kis játék.
Engem még egyetlen játék sem ragadott magával, ez sem, pedig szeretem és örömködök és bosszankodok felváltva, de csak játékosan.:) Van, hogy itt ülök a gépnél, és elfelejtem felvenni a soronkövetkező dominót. Van, hogy éjfél előtt 15-20 perccel kapcsolom ki a gépet, mert akkor érzem, hogy most eltudnék aludni.
A másik kettő már nem is látszik, rég be lett építve. És bizony azóta is vettem már összekötőt.
De hát ilyen ez a játék!
Mostanában egész jókat kapok, már várom, mikor lesz megint olyan pocsék a dominójárásom, hogy meg kell kérjek többnickes játékostársat, hogy vegye meg aukcióról a dominómat, hogy tehessek fel másikat. Ráadásul ez mindig olyankor szokott megtörténni, mikor összekötő 4ért (se), sorban jönnek a DÓk, és max. 2 passzol össze, tehát nem éri meg sokért venni. (Mondjuk sokért venni sosem éri meg, ha az ember nézi a pontokat is, nem csak a lerakott dominókat.)
Gratula!:DD
Én itt akartam abbahagyni:))