Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Játékosok! Van 3 db 1 pontos dominó, jó lenne ha megvennétek, mert ebben az órában süllyesztőbe fog kerülni. Segítsünk társainknak.
Végül is én is!:)
Ma három domit tudtam felvenni:(
Vettem egy két pontos összekötőt,és mindet letudom rakni:) Ma összesen két pontot szereztem:)))
Annyira jókat én nem kaptam, de ha sorba illik én már elégedett vagyok.:)))
Gratulálok! Én meg most fehéret kaptam:-)))
Ma csupa jó dominókat kaptam. Mind be tudom illeszteni.:)
Jó éjszakát mindenkinek:-)
DominÓrák: 2, 3, 9, 12, 14, 17, 22, 23.
Változott a helyzet,igy már 5 joker domi
van az asztalomon....
:-)
Ez igy elsőre bőséges és kielégitő! A kis "pult alatti" taktikákat külön köszönöm, ezek azok a hasznos infók, amit mindenki megszerez több-kevesebb tapasztalattal, de milyen jó, hogy Te átadod, és én már azonnal tudhatom! Köszi, hogy rám szántad az idődet, biztos lesz még kérdésem, de mára békén hagylak, nagyon szép napot kivánok Neked!
Az első kérésre: én is szeretnék Jokert, ha nem is 5 db-t, de legalább naponta 1 is jó lenne.
Igen, dominÓrákban tudod feltölteni, illetve ha (később) vásárolsz. Összekötőt 1-2 pontért érdemes venni, az ennél több pontokért vásárolt már veszteség.
Jokert változóan kapunk. Vannak játékosok, akiknek többet ad a gép, míg vagyunk egy páran, akiknek ritkábban. Ez vonatkozik a sárga és a fehér dominókra is. (Én pl. ritkán kapok úgy dominót, hogy azt azonnal le tudjam tenni. Általában a dominóim mind mások, így muszáj taktikázni, hogy be tudjak illeszteni.
A Bónusz dominó akkor jár, ha 24 óráig nem veszel fel dominót órában.
Az is egy taktika, hogy a dominókat, még ha sorba is jönne, ne rakd le azonnal, mert jöhet dupla, ami esetleg a sor végére passzolna. Kb. 3-4 dominód maradjon az asztalodon. Figyelni kell az órákat is, hogy mikor jön a következő, hogy tudj variálni a dominókkal. Duplát reggel v. éjfél után érdemes aukcióra tenni, mivel 8 óra kell, hogy 1 pontos legyen. Igaz, vannak akik több pontért is megveszik. (Én nem szoktam.)
Azt hiszem egyelőre ennyi elég. Persze, ha van még kérdések, nyugodtan írj.
Igényt tartok Rád,tetszik neved:-)és az a jópofi stílusod.Visszaolvastam a rengeteg beírásodat a fórumokra.Nekem bejön,és előre is köszike a tanfolyamot,még ha matekórák is lesznek a nyári szünetben:-).Legalább a 9.osztályban kiugrok a padból,és kitünök majd.Szép napot!
DominÓrák: 2, 3, 8, 10, 11, 18,
El kell szaladnunk a Viktorral temetésre,de utána itt leszünk,és szívesen segítünk annak,aki szól.
Kérek szépen 5 db joker dominót! Ha lehet, most mindjárt! Viccet félretéve, most 5 üres hely van, ezt csak a dominÓrákkal tudom feltölteni? És például mikor küld már jokert, meg ajándékot? Ha egy napig nem kattintok a dominÓrára, akkor kapok egy bónuszt? Bocsi, hogy ennyi kérdéssel bombázlak, haladhatunk lassabban is, ha gondolod! Szóval igényt tartok ám a segitségedre! Köszi
Köszönöm Katám. Úgyhogy szívesen felajánlom a segítségemet, ha valaki igényt tart rá.
Klassz csapat vagytok, jó ez a kis sziget ebben a vad zsungelben! A toplistán Te sem szerénykedhetsz ám, kifigyeltem! Igy szép az élet, a tanitványból mester lesz, aztán ő is továbbadja, az örök körforgás. Köszi a biztatást!
Szervezés alatt, de azonnal szólok! TÜRELEM! Valószinüleg ez a dolog nyitja! De az élet meg rövid... Azért ne add fel!
Nem Vagy egyedül... - ha ez vigasz lehet Számodra,én is ilyen voltam,LACIKA nyugtatott sokat "tanítva le-meg" segített.Persze,bnDórika,Maruszja is sokat segítettek.Köszönet Értük is:)))
Köszi, jólesett az ajándék! Most itt dekkolok 0 saját dominóval, mert ügyesen felraktam mindet, 5 ponttal, amivel nagyon takarékosan bánok, jelenleg 3 pont a legkisebb amiért dominót lehet kapni, de illeszteni csak a 4, 5 pontosokból tudnék. DominÓra ll-kor, arról viszont lemaradok, mert ugyis mennem kell. Ha Te még maradsz játszani, egy rakással! És gratulálok a toplistás helyedhez!
Szia!
Elég nagy balfék lennék én is!Na a tanfolyamra,én is veled tartok.Mikor is kezdődik?
DominÓrák: 2, 3, 8, 10, 11,
További ajánlott fórumok: