Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Szia Erika! Lehet, hogy úgy van ahogy mondod.
Gratulálok az eredményedhez! Jól eltávolodtunk egymástól a listán.
:DDD...lehet, hogy nem a pontokra "bukik"!:DDD
Szia Pista.♥♥♥ A 4hetesen 64. lettem...azt hiszem.:)
Szerintetek kezdjem ujra a játékot??
Mert nincsen egypontom se és venni sem tudok és aukciora sem tudok tenni dominot és csak várni hogy talán olyan dominot kapok az órába ami nekem megfelelö lenne.
Nade meddig várjak? Karácsonyig?:)
Már éppen elszontyolódtam, hogy ma már nincs több DominÓra, amikor most ajándékot kaptam: duplázhatok egy domit.
Majd megfontolom. melyik legyen az. Lehet, kivárok egy joker-est. :D
Számoljuk át még egyszer, mert most meg +2 pont jött ki!!!
Amit ingyen vettem, az fehér volt.
A két ajándék ugye -2 pont, mert nem "sima" dominót kaptam. Vettem ingyen egy fehéret, ami nem illik a sorba, a pontom maradt ugyanannyi. kinyitottam a másik ajándékot, feltöltötte az asztalt, tehát +1 pont, mert le is tudom rakni.
Az így -1 pont, de ha DÓban kapok összekötőt a fehérhez, akkor bejön a +3 a lerakásért, tehát +2 lesz a vége.
Vagy rosszul számoltam, kihagytam valamit?
Mindenesetre az már jó, hogy nem dugulok be. :)
Miramira77!
Bocsi, most néztem, hogy a játékoknál duplajoker van, nem ajándékdominó...
Ajándékról képet a dominó szabályzatban találsz, a fórum füle melletti fül. :)
Azt hiszem, most volt ekkora mázlim először és utoljára!!!
Volt ugye az ingyenvásárlós ajándékom, és megjegyeztem, hogy nincs fehér az aukción. Kérd, és megadatik, Vámpír tett fel egyet! Csakhogy sehogy sem jó a soromba...
Az asztalomon volt még1 ajándék, egy hely, és 3 összeillő dominó, ami se a fehérhez, se a sorvéghez nem passzol.
Megvettem a fehéret, így beduggultam. Ezért hazárdíroztam, és ajándékot bontottam.
Asztalfeltöltést kaptam, ami ugye jelen esetben egyetlen dominót jelentett. Viszont milyen jót! A 3as soromat hozzákötötte a sorvéghez!
Pontban ez így nem sok, konkrétan csak +1, de legalább nem dugulok be! :)))
Ezek szerint még nem lettél függő.:)))
További szép napot!
Bucsut veszek Tőletek!
A bónusz volt ma az első és utolsó amit fel tudtam venni! Sebaj! Nektek több szerencsét, sziasztok
Na jó!
A 2. elején! Pár napja még ott voltál, csakhát az a fránya munka... :))
Ezt most nem értem!
Ha bejelöllek kedvencnek, akkor meg tudom nézni, mikor jelentkezel be?
Csak ne szerénykedj!! :))
Vagy ki integet ottan az első sorból? :))