Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Csaj 1-el kerülök előbbre a mostani helyemnél. Nem annál mint ahol Butaszőke most áll.:)))
Kérés Speedz-hez.
"Butaszőke" véletlenül eldobott egy dominót, kérésem lenne, hogy nem lehetne-e valamilyen formában azt az 1-est átalakítani 0-ra, természetesen a DÓ-rák számának csökkentése mellett.
Légyszi.
Pista, azért még pár dominót fel kell szedned, hogy előbbre kerüljél, mint "Butaszőke".:-)
Egy hellyel előbbre kerülök ha befejezed. Jól gondold meg!:)))
Amúgy gratulálok én is a játékodhoz.! Legenda leszel itt azt hiszem.
Gratulálok én is!
Mondanám, hogy maradj, de ez a Te döntésed.
Azért ha meggondolod magad, várunk vissza szeretettel! :)
Megvettem a 7/8-as dominódat! Örültem,hogy velünk voltál,de azért meggondolhatnád magad...pusz.Rian
de mi van, ha nem kel el és 9997 pontod lesz?
9000 perc az 100-szor másfél óra, ami 50-szer 3 óra, ami 150 óra. Egy hét sincs. Nem gondoltad meg Magad?;)
Azért gratulálok Neked és minden jókat!!!
Kívánok sok szeretettel hasznosabb időtöltést Neked,és gratulálok az eredményedhez. üdv.Rian♥♥♥
Amikor elkel a dominóm,10000 pontom lesz.21.vagyok,még egy ideig enyém ez a szerencsés szám.
Több mint 9000 dominórán voltam itt,ha csak 1 percet számolok egyre,az is rengeteg idő.Mostantól mással töltöm el,mert ha maradnék,meg kellene változtani a nevem Lükeszőkére.:-)
Ezennel el is köszönök a Dominósoktól.
További sok jó dominót kívánok Mindenkinek!
Azért 1 pont mert mikor lerakja, akkor is kap 1 pontot.
Ha 1 pontért veszi meg, akkor az egyenlege nem zéró hanem 1 pont.
Elő fordulhat, hogy közben épp olyanra lett szüksége amit előtte felrakott.
nem szabálytalan, de miért tennéd? legfeljebb arra jó, hogy ne pottyanjon ki a nirvánába, és ne veszíts el 1 pontot. Ha 1 pontért veszed meg a saját dominódat, akkor az egyenleged épp zéró. Ha drágábban, akkor buktál.
köszi, ezt értem, de akkor az nem szabálytalan (és alkotmányellenes:)), ha megveszem a régebben felrakottat, ami az enyém volt?
Ha visszavásárolod is annyi pontba kerül mint ha a másét vennéd meg. Mikor felraktad levontak 1 pontot, mikor megveszik kapsz kettőt.
ha visszavásárolom a régi dominómat, akkor az kvázi 0pontomba kerül, mert "elaukciózódott"? (ha megveszik, 2pontot kapok?)
DominÓrák: 2, 4, 7, 8, 12, 13, 15, 20.
DominÓrák: 2, 4, 7, 8, 12, 13, 15,
DominÓrák: 2, 4, 7, 8, 12, 13,
DominÓrák: 2, 4, 7, 8, 12,
Jó reggelt, szép napot!
DominÓrák: 2, 4, 7, 8, 12,
DominÓrák: 1, 8, 9, 11, 13, 18, 21, 22.
DominÓrák: 1, 8, 9, 11, 13, 18, 21,
DominÓrák: 1, 8, 9, 11, 13, 18,
DominÓrák: 1, 8, 9, 11, 13,
További ajánlott fórumok: