Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Az ajándékról ismét elmondom, hogy a legfontosabb szempont, hogy a DÓ-ra melyik percében váltod be. 10 percenként megy le egy ciklus és általában 2 percenként vált. Abban a 2 percben 3-as csoportokban vannak az ajándékok, az első és a 10 perc tartozik össze a csoportosítást illetően. Az sem mindegy, hogy a dominó felvétel után még csinálsz-e valamilyen műveletet, vagy mennyi másodpercet vársz az előtt, hogy a Bevált gombra kattintasz.
A 2-3 percben lehet hozzá jutni ehhez az ajándékhoz :
A következő DominÓrában szerzett dominód mellé kapsz még két dominót. Amelyik plusz dominónak nincs helyed, azt nem kapod meg. Ha egyetlen plusz dominónak sincs helyed, akkor az ajándékod érvényben marad. Ha bónusz dominóra vagy jogosult, mert 24 órája nem csíptél el DominÓrát, ez az ajándék arra is vonatkozik.
A 7-8 (itt néha a 9. perc is) percben az azonnali 3 ponthoz, vagy a +1, -1 pontot érő ajándékokhoz.
és így tovább, mindennek megvan az ideje....
Persze aki a véletlenben hisz, az nem csalódik, ha másmilyen ajándékot kap.:-)
2663-an találkoztak DO-val és 234 új játékos lépett be a játékba.
Mindezek a 4 hetes listából kiolvashatóak, amelyek ugye naponta frissülnek.:-)
Szia!
Hát azt nem tudom. Csak a toplista szerint, amíg nekem eddig összesen 600 ajándékom volt, a körülöttem lévőknek sokkal több 40-50-60-al több ajándékuk volt. Számomra ez volt érdekes. Meg, ha ajándékot kapok véletlenül akkor is semmitmondóak: lecserélheted, ingyen tehetek fel aukcióra, ilyenek. Feltöltős, vagy azonnali 3 pont annyira ritka, hogy nagyon. Tehát én minden egyes pontért megküzdök. Venni nem szoktam csak max. 2 pontért, mint most éjjel is. Sajna nem volt nekem való 1 pontért, de nagyon kellett vásárolnom, így fájó szívvel, de kiadtam érte 2 pontot. 3 pontért már egyáltalán nem vásárolok. 5 pontért pedig csak akkor (és csak fehéret!), ha ingyen vásárolhatok. Elől már nagyon nehéz előbbre jutni, mert mindenki nagyon elszánt és éjszaka is dominózik, úgy mint én. Érdekes dolog ez, ha belegondolunk, hogy semmi tétje nincs a játéknak és mégis küzdünk. Engem a 4 hetes lista nem különösebben izgat, hogy első, vagy 15-ik vagyok, annyi! Engem csak a pontszám érdekel.
Jó dominókat kívánok minden játékostársamnak!
nézd meg a 4 hetes helyezésedet.
ahogy a normál toplistában ahhoz az értékhez közeledsz, egyre lassul az előrehaladásod.
minthogy vannak, akik előrébb lévő helyen már abbahagyták a játékot, elképzelhető, hogy az átlagos 4 heti pozíciódnál kisebb helyet is el lehet érni, de azt már nagyon lassan...
szerintem...
:-)
Marcsika, a véletlenek sorában található az a tény, hogy általában 20-25 DÓ-ként van mindenkinek ajándéka a gép által. Nálad ez a szám 21, tehát nyerő pozícióban vagy sokakkal szemben.
Természetesen, ettől a TÉNYtől, még neked más érzésed lehet, de az előrehaladásod üteme, nem ezt támasztja alá.
A színes dominók 'kapására', természetesen ugyan ilyen összefüggések vannak, persze szintén csak véletlen alapon.:-)
Maruszja, hanyadik vagy az ajándék sorban? Én átfutottam az első 600-at, és nem találtalak. Bár lehet. átfutott rajtad a szemem. Ahhoz képest, hogy mindenben az elsők között vagy, tényleg furcsa az ajándékos elmaradásod...
Szerintetek kb, hányan játszanak aktívan, minden nap? Mint lejjebb is irta valaki, nem vették ki a hoxáról kilépőket, és szerintem akik abbahagyták valahol, azok is benne vannak. Azért kérdem, mert van egy helyezés/pontszám, ameddig viszonylag gyorsan el lehet jutni emiatt, de hol lehet ez a határ?
Én 7000-től 5000-ig gyorsan meneteltem, nem sok dominórával is.
Jó éjszakát minden dominóstársamnak!
DominÓrák: 3,
DominÓrák: 3,
Jó éjszakát!
Én köszönöm neked a "tudományos állításaidat", alkalmazom is, ezért tartok ilyen előkelő helyen:-D
Csak még azt kellene kitapasztalni, hogy a sok cserélős ajándékaimat, hogy tudnám elkerülni:-D