Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 0, 6, 9, 11, 13, 14, 20,
Jaj, dehogy várunk mi viszonzást! Érző lények vagyunk, és kíváncsiak is, hogy mi lesz, ha elértük a kritikus számot :) Közben meg annyiszor gondolunk Katácskákra, hogy TUTI jobban érzi magát :)
DominÓrák: 0, 6, 9, 11, 13, 14,
Készüljetek, mert 6-án beváltja Hoxa a "fenyegetését" és minden órában dominóra lesz. Addig pihenjetek, hogy bírjátok az egész napos itt létet.:-)
Ezért kértem már előre, hogy ne mindenki várjon viszonzást a jelküldésére, hisz nem a saját lehetőségemről van szó, bár még az is lehet, hogy ezt is megoldom majd utólag, hogy a "katácskák" névsor alapján a helyemről viszonozzam a "köszönetet" a segítségért.
Katácskák, nekem pl nem kell viszonoznotok, meg szerintem akik most emiatt küldenek, azok mind eltekintenek tőle, drukk, hogy meglegyen! :)
Zaklatásnak, nem szeretném kitenni "katácskák", mert tudod néha van egy-egy "beszólás" és azt szeretem inkább magam kapni, mint másra áthárítani.
A dominósok a nevemet ismerik, így eltudják dönteni, hogy küld jelet, vagy hidegen hagyja az én kíváncsiságom, mondván aki kíváncsi hamar megöregszik.:-)
Már így is elkövettem azt a hibát, hogy "katácskák"-al nem egyeztettem előre, Ő is itt olvasta a kérésemet, de azért bele ment, hogy amennyire az ideje engedi viszonozza a jeleket, a Neki nem "szokványos" jelküldőknek is.
Nem is azért kéne kiírni, hogy lássuk az eredményt, hanem hogy ezzel felhívjuk rá az emberkék figyelmét. Biztos, hogy csomóan küldenének egyszer egy jelet szívesen, és hamarabb összejönne, mint ha két óránként küldenek, de kevesebben.
Nem lesz szavazás, mert nem az a lényeg, hogy a szavazásnál túl lehet-e lépni a 10000-t, hanem az, hogy "konkrét nick névnél ez hoggyan jelentkezik.
Pár nap és meglátjuk.:-)
Igen mindennap kiesik a 91. nap termése, így hiába kapott átlagba 100-110 darabot, ugye az kevés. Ezért kértelek benneteket, hogy segítsetek nekem megnézni, hogy úgy viselkedik-e a gép mint a 100 Üzenet vonatkozásában. Egyszerű kíváncsiság részemről.:-)
Azt már csak te tudhatod. ;)
Drukkolok, hogy összejöjjön a 10 ezer, és írd ki a szavazást, tényleg! :)
Mert nem találtam másnál olyat, hogy azonos jel estén 9000-9200 között mozog a 90 napos átlagban, csak "katácskánál".
Egyébként meg mit kezdenék 10000 db NŐI szívvel?:-)
Visszakerestem, lásd 81455-ös hsz.
A szavazás nagyon jó ötlet, most már én is kíváncsi vagyok! 2 óránként lehet jelet küldeni, ugye?
Ismerőseim-rokonaim-boldog őseim küldtek össz hetet. ;)
Én is küldtem, de ha kiírjátok szavazásba, akkor biztos összejön.:)
Akkor miért nem Neked küldjük, Laci? :)
A cél a 10000 elérése, hogy a kíváncsiságom kielégüljön.:-)
Előre is köszi Mindenkinek, aki segít ebben.
DominÓrák: 0, 6, 9, 11, 13,
Ez mi is? Katácskák gyűjtik a szíveket? 10000 a cél? Küldtem mindenesetre. :)
A lecserélős ajándék dominót lehetne-e egy picit variálni, a megszüntetés helyett, mint ahogy azt "virgilius" kezdeményezte.
A lecserélés lehetőséget a gép teremtené meg azáltal, hogy az aukciós dominók közé felrak "csere-bere" dominókat és konkrétan azokkal lehetne cserélni az asztalomról dominót, amikor ilyen ajándékot kaptam. Vagy bármely dominós társam aukciós dominójával lecserélhetem.
Ok. , Köszi. :-) Akkor húzzunk bele!
9522 a jelenlegi SZÍV állás, de magad is megtudod nézni, ha "katácskák" adatlapján vagy és a "Jelek" fülre kattintasz..
Hogy áll Katácskák a szívekkel? Én küldözgetek neki, de sajna tegnap is egyszer félre nyomtam és egy ajándékot kapott helyette. :-( Azért igyekszem. :-)
Ez így van, de ne foglalkozz vele. Te kedveskedni akarsz, nagyon sokan örömmel fogadjuk, aki meg nyavajog így járt. Előre is köszönjük Neked.
Amúgy is kíváncsi vagyok mennyit tudok majd felvenni a 24 órából, mert hát aludni is csak kell, bedugulni is biztos fogok, de jó móka lesz. :-)
Dehogynem, köszi szépen az ötletet, Hoxa! Már a korábbi években is mindig vártunk valami ilyesmire! :) De ez a cserebere-dolog esetleg tényleg megfontolandó lehet, ha nem túl bonyolult beleírni esetleg. Vagy az is nagy öröm lenne, ha a lecserélős "ajándék" megszűnne pl. :)
Nyomjuk, de a szívecskén lenne a hangsúly :)))))
További ajánlott fórumok: