Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sztem nincs két óra, hanem először fentebb megjelenik a DÓ-ra, majd 1-2 mp elteltével bejön helyette a reklámszöveg, lejjebb nyomva a DÓ-t, ha ekkor kattintasz, akkor már a reklámra kattintasz és ezért jön be.
Amennyiben megfigyeled, az egész oldal "mozaikokból" épül fel, ha ezek nincsenek összehangolva (na nem általad), akkor ugrál a kép. Ilyen miatt fordul elő az is, hogy az aukción rákattintasz egy kiszemelt dominóra és mást kapsz helyette!
Eddig én még nem láttam, de 10 után megfigyelem.:)
Nálam is van, amikor fel akarom venni az aktuális dominót, az igazi fölött beugrik egy óra ,(tehát egyszerre kettő is van) majd kis idő után eltűnik
DominÓrák: 3,
Jó éjszakát!
DominÓrák: 2, 5, 10, 11, 15, 19, 21, 22
Szia!
Nem a reklámmal van a bajom, csak azal, hogy amikor meglátom az órát, joggal hiszem,hogy az igazi, hogy rá kell klikkelni, amire eltűnik a hoxa, helyére lép a reklám.
Akinek nem tetszik a reklám, tiltsa le! Régebben én letiltottam, de már úgy vagyok vele, hogy elfér az ott, mivel jobb ha üres az a hely?
Itt a fórumban is 3 nagyobb megszakítással reklámok vannak.
Most, hogy felhívtad rá a figyelmem, azt vettem észre, hogy nemcsak ezen az oldalon, hanem valamennyi aukciós oldalon is ott van a reklám. Ezért a 6 oldalért biztosan megéri a Hoxanak.
DominÓrák: 2, 5, 10, 11, 15, 19, 21,
Nyilván kell a reklámbevétel a HOXA fenntartásához, kár, hogy abba is belementek a szerkesztők, hogy a hivatalos dominóra felett
a Kartágó reklámját időnként egy ugyanilyen óra takarja, mintegy kierőszakolva, hogy rákattintsunk. Nálam ez sérti a jó ízlést
DominÓrák: 2, 5, 10, 11, 15, 19,
DominÓrák: 2, 5, 10, 11, 15,
DominÓrák: 1, 4, 5, 9, 18, 20, 21, 22
DominÓrák: 1, 4, 5, 9, 18, 20, 21,
Most vehetnék sorbaillő egypontost.ha még egy órára nem lennék zárolva:(
Sikerült összekötőt vennem:-)
DominÓrák: 1, 4, 5, 9, 18, 20,
ezzel nem vagy egyedül; én is folyton így járok :(
További ajánlott fórumok: