Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Most a következő sorral rendelkezem: 7-4, 4-2, 2-3, 3-7.
A lenti utolsóm pedig 0-ra végződik.
Most várhatok 6-ig (18h-ig), hátha 0-0-at vagy 0-7-et kapok. Persze jó lehet a 0-4, 0-2, 0-3 is.
Egyelőre várjuk ki, ha nem jön be, akkor újra gondoljuk.
Most olcsó dominó nincs, lehet, hogy egy kis csapat összefogott és csakazértis megvették az olcsókat. :D
Megoldható, volt időszak mikor 40 emberkéhez volt bejárásom és mindenkinél vásároltam egész éjszaka 1 pontért. Reggelre mindenki sora glédában állt a sorvégéhez irányítva, lerakhatóan. Akkor még nem nagyon aukcióztak az emberkék, mert szükséges rossznak tartották, nem lehetőségnek.
Viszont ahhoz az kellett, hogy 2 óránként felébredjek és fél órát fenn legyek, hogy mindenkinek végigzongorázzam a lehetőségét. Természetesen volt olyan személy, aki csak 1 pontért engedett vásárolni és kész, ez ma is van, bár csökkentettem a "létszámot", mivel magam is keveset vagyok a Hoxán és éjjel még véletlenül sem lépek be. :-)
Hűűű, de jól járt valaki. :)
Elnéztem az első 2pontost, és vettem hátrébbról egy 1/2-t. És csak utána vettem észre, hogy az első 1 perc múlva átvált 1pontosra. :D
Tuti én vittem volna el, ha odafigyelek, mert mikor leellenőriztem, még akkor is az 1pontosok között volt.
Nem bosszankodásból írtam ám (inkább azért, hogy milyen béééna vagyok).
Remélem, valakinek örömöt okozott. :)
Gyönyörű vasárnapot mindenkinek! :)
Azon agyalok, hogy az előbb leírt fejtegetéseket komolyan kell venni vagy csak vicc. Remélem, az utóbbi! :D
Pista 55!
Igazad van, de érdekes kísérlet lenne!
Vajh, a tudósok, feltalálók normális emberek?
A többiek "erősködését" figyelmen kívül kell hagyni, hisz ez a Te játékod és az szerint csinálod ahogy jól esik.
Mivel senki nem garantálja, hogy nem enged kiesni egyetlen dominót se az aukcióról, illetve Speedz meg nem fogékony arra, hogy a kieső dominókat összegyűjtse és onnan bármikor lehetne vásárolni mondjuk 2 pontért, (még a duplát is), addig nem sok beleszólása lehet a másik játékába.:-)
Hű, ez már számomra alig követhető! Itt nagyon tudományos dolgokat lehet olvasni. De nem baj.
Én azon gondolkoztam el, hogy mi lenne akkor, ha beregisztrálnék vagy 50 különböző nicknéven és egyetlen célom az lenne, hogy felvásároljam az 1 vagy 2 pontot érő dominókat. Csak úgy brahiból.
De nincs a dolognak realitása mert ehhez a nap 24 órájában jelen kellene lenni és az embernek mindig össze kellene 1 vagy 2 pontot gyűjteni mind az 50 "fő" javára, hogy megvehesse az olcsó dominókat. Nem tudom, de igencsak vontatott lenne a dolog. De aki ráér, próbálja meg!
Mi van akkor, ha neki ismerősének, vagy megbízás alapján veszi meg pont azt a dominót, nem egy másik játékostársét, akinek szintén abban a ponthatárban van aukción a dominója.
Mindenki saját maga játszik és saját maga dönti el, hogy kinek segít, vagy kinek nem.
Részemről hajlandó vagyok felsőbb ponthatárért vásárolni, annak ellenére, hogy kevesebbért is megszerezhetném az aukción a dominót.
Be kell vallanom, hogy vannak "kedvenc" játékostársaim, akik ebből a szempontból előnyben vannak másokkal szemben az aukcióra tett dominójukkal. Miért nem várok pár percet, hogy alacsonyabb osztályba lépéskor megbirkózzunk a dominóért, csupán csak azért, mert nem tartózkodók itt általában annyi időre se, hogy akár egy percet várnék ilyen indok alapján.
Figyelem, ez csak játék.
Látom, kezded kapisgálni. :D
De még lehet rajta gondolkozni. :D
Már vártam, hogy valaki belém kössön!
Képzeld nem volt ráírva a nevem, de ha majd Te is ennyire fogsz várni egy dominóra, akkor majd megérted!