Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Három perc alatt a két pontos dominók közül három nekem megfelelőt vettek meg a segédem/férjem/ orra elől. Most dühöngjünk? NEM! Jót mosolyogtunk rajta.
Nem tudok lerakni. :)
Igen, ezek is lehetnek okok :)
Top100-rol nem is almodom, ha a top300-ba bekerulok, mar az is nagyon jo eredmeny, tekintettel arra, hogy milyen keson kezdtem jatszani :) Szerintem te elsokent tuzd ki a 700., majd 500. helyet, onnantol mar eleg nehez az elorejutas, ugyhogy aprankent :)
Hátha esetleg megszünteti a nick-jét valaki aki előttem van.... vagy felhagy a dominójátékkal.... vagy csúnyán beszél és kirugják....stb. ;)
Ha nem bíznék abban, hogy tudok előrébb is jutni, akkor nem játszanám....vagy nem a pontgyűjtés lenne a célom a játékban.
Sosem fogod oket utolerni, mer tha neked lesznek extra dominoid, nekik is :)
Hogy hosszu tavon (ertsd: sok-sok ev alatt) milyen helyezesre szamithatsz, azt a negyhetes toplistas helyezesed alapjan tudod megallapitani.
Hihetetlen. Most nézem a toplistát 10000 ponttal már az első százban sem lehet benne az ember...
Valami extrázoo pontgyűjtési lehetőség jó lenne :)
Szülinapon minden óra dominóóra vagy valami ilyesmi...
Igen, ujabban egyre kevesebb az olcso domesz... ez van, szetkapkodjak... Bosszanto a dolog, foleg, ha ajandekod van, es szorit az ido :)
Egyebkent meg nehogy azt hidd, hogy jokedvembol, vagy dominokert kelek ejjel :D Van egy egyeves "ebresztooram", az kelt. Mivel nem tudok ilyenkor azonnal visszaaludni, hat megnezem, van-e domesz...
Látod, ez is lehet egy magyarázat, és belátom, hogy ilyen megfontoltság is van a vásárlásnál.
Nekem pont ajándékom volt, és bizony örültem volna neki, ha 0 pontért meg tudom venni, ráadásul még összekötő is volt. Mert bizony, mint ahogyan írtam is, nagyon ritkán tudok 1 pontért összekötőt venni, még éjjel sem, amikor ritkán ugyan, de fenn vagyok. Mert nem szoktam csak azért felkelni éjjel, hogy felvegyek dominót én sem. Azon játékosok közé tartozom, akik ritkán tudják mind az 5 dominót letenni. Az pedig, hogy ott vagyok az élen, az azért van, mert a kezdetek óta, vagyis több mint 6 éve játszok.
Igaza van Bözsi néninek, hogy az ellenvélemény nem feltétlenül támadás.
De ha lehet egy megjegyzésem, kellene mobiltelefon mellett egy asztali gépet is hordoznia magával és akkor nem kerül ilyen "támadásos" helyzetbe hiszen akkor mindig sikerülne oda klikkelnie ahova szeretne :D :D
Elég logikus, hogy ha valami ok miatt két pontért kell vennem az első beillőt veszem meg s nem a negyediket (hiszen pontgyűjtés a célom nekem is). Mert egy két perc elteltével valaki másnak lesz az egy pontért (nem nekem), akkor vegyen ő is kettőért vagy várjon, hátha mások nem veszik meg a másik hármat kettőért.
Így visszaolvasva elég érthető vajon amit írtam...lehet kissé zavaros lett :D
Szamtalan oka lehet, hogy valaki igy vasarol dominot. Legvaloszinubb a nemtorodomseg, ez ellen ugysem tehetsz semmit. Lehet, hogy telefonrol, tablageprol vette fel, az is lehet, hogy korabban frissitette az aukciot, es kesobb vasarolt, olyankor ugy latszik, mintha meg sokara lenne 1-pontos, de az is lehet, hogy epp rohanasban volt, es nemhogy egy perce, de 30 masodperce sem volt varni (velem is elofordul, nem is olyan ritkan).
"Szerencsére, a következőt már meg tudtam venni, de addig nekem itt kellett várnom, mikor csinálhattam volna mást is." - irod. De te legalabb meg tudtad varni. Nekem is egy csomoszor vittek el 1-2 perc mulva egypontossa valo dominot az orrom elol, es hiaba lett volna egy ujabb 10 perc mulva, lemaradtam rola, mert odaegett volna a kaja/gyerek vonyitott/megjott a postas/hazajott a zembor/akarmi, ami miatt nem tudtam a dominokkal foglalkozni 10 perccel kesobb. Ez van, elkonyvelem pechnek. Egypontosokat altalaban ejszaka szoktam talalni, ha egyaltalan.
Lehet, hogy nem volt ideje várni pár percet és az volt legfelül.
Vagy megtetszett a felrakó nickje :-))
Nyilván bosszantó, de ha megvárja, amíg olcsóbb lesz, akkor sem biztos, hogy neked sikerül megvenned. Kár ezen bosszankodnod szerintem.