Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrak: 0, 7, 10,
Jó reggelt! Ezt a leosztást szeretem:-)))
Sok hűhó volt semmiért:DDD
De hát előre ezt nem tudhattam:)))
1.ajándék:feltöltjük a dominóidat ötre(volt egy helyem,az,ahonnan eltünt az ajándék:))
2.ajándék:a köv.letett dominó után kapsz egy véletlenszerűt.Ami semmire sem volt jó.De a 13.órás dominóm kihúzott a bajból:)))
Hát így.....
Hááát ez a napló nagyon jóó :)
Érdemes beleolvasgatni, ha kicsit rosszabb a hangulatod....máris van ami "bearanyozza" a napodat :D
dobhatnál fel most is aukcióra egy ajándékot :)
én reggel hét előtt váltottam be ajándék dominót és ingyen vásárlást kaptam....azóta várom hogy valami érdekes legyen aukción....
saját dominóim között négy üres hely van összekötő nem létszükség, tehát várok türelmetlenül... így nekem most pont jó lenne egy másik ajándék vagy esetleg egy fehér? ;))
Mióta ilyen keveset vagyok gépközelbe, ezért rakom fel az ajándék dominóimat aukcióra, mert mindig vagy ezt, vagy a +1 pontost kapom, s erre nincs időm és sajnálom elveszteni a lehetőséget.
"Az ajándék beváltásától kezve 12 órán át minden általad az aukcióról vásárolt dominóért eggyel kevesebb pontot kell fizetned.
A bónuszt 23:09 percig használhatod ki."
Ritkán sikerül az azonnal kaptál 3 pontost kapni ebből a csoportból.
"mafalda" egyébként sztem jól kalkulál, mikor az ajándék beváltásról beszél, bár azzal kiegészíteném, hogy az sem mindegy, hogy az asztalon hányadik helyen van az ajándék dominó, illetve a sorvég milyen és mennyire illeszkedik az asztalon lévő többi dominó a sorvéghez.
Egy biztos, hogy az "ütemességnek" is szerepe van a beváltás során, ezért kell fejben felkészülni a kattintások sorrendjére és a válaszok ütemes elfogadására. A véletlenszerű számláló pörög, az agyaddal együtt.:-)
Pista ez azért túlzás, de mindenkinek ajánlani tudom "evasom" nicttársunk Domika naplóját, aki összegyűjtötte ide az itteni aranyköpéseinket, elképzelésünket, stb. a dominózással kapcsolatosan.