Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Idioooota erintokepernyo, most " vettem" egy folos dominot...koszi
Kaptaaaam, aji dominorakat, koszi :)
Most például láttam kettőt.
Azért érdemes olyat is venni és aukcióra tenni ha van rá lehetőséged!
Volt, de nagyon kevés... És persze nem olyan, amilyen nekem kellett. :)
DominÓrák: 0, 2, 12, 13, 17, 18, 20, 21
Összekötőnek megéri, de pontszerzés szempontjából ez nem jelent semmit. Duplákat lehet néha venni 1 pontért, ilyen esetben azzal lehetne pontot szerezni. Nem tudom volt-e 1 pontért dominó napközben mert én nem néztem.
Ha letelik az idő persze, hogy eltűnik.
DominÓrák: 0, 2, 12, 13, 17, 18, 20,
Én már vagy 3-szor kidobtam. :D De majd elmondom. :)
2-ért vártam ki és lecsaptam rá! :D De tényleg csak 1 pontot vont le. :)
Tenyleg eltunik magatol?! Oooo :(
DominÓrák: 0, 2, 12, 13, 17, 18,
Azért kaptam, amit szerettem volna. :)
Csak egy gond van ezzel az ajándékkal. Nincs olcsó dominó az aukción, így kaptál is ajándékot meg nem is.
Nagyon szépen köszönöm Dóri! :)
Ja, és el ne dobd az ajándékot. Ha letelik a 12 óra, magától eltűnik az ajándék.
Ez azt jelenti, hogy éjjel 1 óráig minden 2 órában vásárolhatsz 1 dominót.
Sziasztok!
Segítenétek? Csak nemrég kezdtem a játékot... Ez mit jelent: [link]
Most akkor 12 órán keresztül vásárolhatok, vagy 1 órán keresztül? És ilyenkor az ajándékot el kell dobni?
Megköszönném, ha segítenétek! :)
DominÓrák: 0, 2, 12, 13, 17,
Ah, uh, ó jaj! :(
Amikor megtudtam, hogy plusz ajándékképpen eldobásért nem jár pontlevonás, titkon reméltem, hogy kiveszik ezt a "4 órán keresztül csak neked DominÓra" ajándékot. Hát nem így gondolták.
De ez csak játék, s mint programozó matematikus mondom: nem kis munka egy kész, jól működő programba belepiszkálni. (Persze, persze, nem nagy kaland egy csoportból egy tagot kivenni, vagy egy IF-et beiktatni, de mindenképpen munka van vele.)
Jó reggelt mindenkinek! Remélem jól aludtatok, mert én nagyon jól.
Azt azért bírni kell szusszal :) Nekem jó pár éjszaka kimaratd, meg 1-1 nappal is ha nem voltam itthon, de szerencsém volt 2 ajándékkal, a +1 pontot ér a lerakott meg ingyen vehetsz-el-
Ma már az első kettő ki is maradt :(
Szép napot, jó dominókat!
Jó reggelt!
Nagyon sok az 1 pontos, sajnos esnek is ki:-(
Máris kihagytam a 2 órásat:))Olyat aludtam,hogy 6 után ébredtem,ami amúgy sem szokásom:))
További ajánlott fórumok: