Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Már megint lassul a gépem, lehet, hogy a 14 órási dominót majd nem tudom felvenni?
Az első kettő nekem is kimaradt:-(
6:19 óta vár vásárlójára egy fehér 4/6 dominó.
Sajnos nincs ingyen vásárlós ajándékom, mert már régem lecsaptam volna rá. Jól jönne, mert az az első három DÓ-t átaludtam.
Biztos figyelTEK bennünket, hogy mit csinálunk, miről beszélünk egy ilyen "vészhelyzetbe", mikor nem tudunk a kedvenc oldalunkra belépni.
Még szerencse, hogy ezeken az oldalakon nincs jelen a politika!
Azért túlzásba ne essél, mikor kért Tőled, vagy más tagtól a Hoxa akár egy fillért is, hogy azt mondhassad, hogy "Belölünk él".
Ne bosszankodj, még akkor se, ha Marcsika beelőzött.:-)
Marcsika, még soha nem tettél fel aukcióra olyan dominódat, amit a sorvégére kívántál illeszteni?:-)
Azért építette be a kérdést a felrakás véglegesítése elé Speedz, mivel olyan sokan ebbe a hibába esve panaszkodtak. Azt hitte, hogy megoldódik a probléma, pedig nem, automatikusan kattintunk, jóváhagyjuk, el sem olvasva, hogy mit ír.:-)
Most akkor mi van?:-)
Kellett neked a Hoxát kisbetűvel kezdeni.:-)
Szerencsére nekem semmi probléma nem volt az oldallal.
Csak sajnos elnéztem, és rossz dominót vettem az aukción, nem azt, amit akartam :-((
Kedves Shulze!
Minden itteni oldal alján megtalálod a kapcsolati lehetőségeket. Bármikor küldhetsz e-mailt nekem, vagy akár a moderátoroknak is. A facebookon a bejegyzésekhez hozzá lehet szólni és üzenetet is lehet írni. Külön bejegyzést azért nem, mert akkor teleszemetelnék spammel a facebook oldalt (tapasztalat). Nem élek belőled, a munkámból élek, jelenleg pedig szabadságomat töltöm a férjemmel és a két gyermekemmel.
Üdvözlettel:
Hoxa
Sziasztok!
A hiba nem nálunk volt, hanem a T-Com hálózatával, ami közvetve érintett minket is. Sajnálom. Megértéseteket köszönöm.
Üdvözlettel:
Hoxa