Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
Már sokszor eszembe jutott nekem is, hogy abba kéne hagyni ezt a játszót! Nekem is sok stresszet okozott már.
Gondolok a sok átalvatlan éjszakára,
vagy arra, hogy a munkahelyen felvett domik miatt egyszer lerugdalja a főnököm a nadrágom hátsó részéről a foltokat. Ha csak ennyivel megúsznám, az nem is lenne gond, de akár a munkahelyemet is elveszthetem miatta. Főleg mikor még dobogós helyen voltam a listán, akkor volt komolyabb a dolog.
Most különösebben nem küzdök annyira. Csúszok egyre lejjebb, de nem teszek ellene.
Éjjel nem igazán veszem fel a domit, de nappal "csíp a légy" és játszanom kell, akár esik, akár fúj.
Ez már függőség? lehet...
Jó játékot mindenkinek, de,csak módjával!
Gratula mindenkinek minden egyes elért pontért. Még nagyobb gratula az élen lévők kitartásáért!
Puszi Lányok!
Kézszorítás fiúk!
Üdv. minden Domisnak!
Kedves Ica, ez nem sport, így a "kevésbé kitartóak" kifejezés nem helytálló azon dominózó társainkra, akik valamilyen más ok miatt abba hagyják, vagy szüneteltetik a dominózást.
Magamból kiindulva lehet, hogy 1 perc múlva DÓ következik, de az unokámmal lehetek már kapcsolom is ki a gépet, abszolút nem érdekel a dominó megszerzése.:-)
A céloddal messze egyetértek, hisz ez csak tényleg egy játék, a magad számára kitűzött cél elérésére.
Sohase tekintsed versenynek, ahol cél a másik legyőzése.:-)
Laci
Marcsika, ahogy ismerlek nem fogod 20000 pont elérésénél a dominózást abba hagyni, mint ahogy Feri se. Hisz nem azért "küzdötök", hogy ne legyetek ELSŐK.
Persze az még lehet, hogy utólag eldobsz majd dominót az asztalodról, hogy vissza állj 20000-re, de ez még a jövő zenéje.:-)
Nagyon gratulalok az elert szep kerek 20.000 pontszamodhoz! Tenyleg nagyon szep eredmeny :) Majd lesz mas is ami izgalmassa teszi a napjaidat a "kulvilagban" :)
Udv:
Juditka
Szia!
Hát igen a sportban is kidőlhetnek előlünk a kevésbé kitartóak. :) :)
Én játéknak fogom fel és csak az ébrenléti életritmusom idejében veszem fel a dominókat. Konkrétan cirka reggel négytől este nyolcig, amennyiben gépközelben tartózkodom és nem felejtem el. :) Vannak csúszások, mint most is, mert tegnap korábban elmentem TV-t nézni, ma pedig már három körül felébredtem. (Az öregeknek kevés alvás is elég. :) :) )
Mi az én célom a játékkal? A játék. :) No és persze, hogy én legyek a legjobb abban, hogy mind a lerakott dominókban, mind a pontszámban minél nagyobb legyen a plusszom a felvett dominókhoz képest. Az első kétszázban ebben az első vagyok. Megteremtettem a magam lazán is elérhető első helyét. :) :)
Legyen szép és laza, örömteli játékkal teli a napotok.
Ica
DominÓrák: 1,
Jó éjszakát! Ezt már nem várom meg.
Szia! Most értem haza, ezért válaszolok most. Garatulálok az elért pontszámodhoz, nagyon szép és igazad van a csúcson kell abbahagynod. Ezáltal aztán most Feri is elérheti hamar a 20 ezer pontot és remélem, hogy Ő is abbahagyja. Megmondom őszintén, ha én elérem, én is abba fogom hagyni.
Nagyon beleuntam már az ökökös éjszakázásba és abba, hogy minden a dominó körül forog. Én is 2007 óa dominózok, talán októbertől kezdve. Játékostársaimnak további jó játékot kívánok és egy javaslat: aki nem dominózik, vagy nagyon az elején van hagyja abba a fenébe! Nincs erre semmi szükség, hogy ezen idegeskedjünk, meg felvettem, vagy nem vettem? Újra nem kezdenék bele. Sajnos én is a harmadik helyen állok már lehet, hogy 2 éve is van ennek és nagyon nehéz Ferit behozni, aki szintén minden dominót felszed. Remélem Ferikém 20 ezernél Te is abbahagyod és leköszönsz, hogy én is el tudjam érni ezt a 20 ezres csúcsot, majd én is szépen abbahagyom.
Waaa, lemaradtam, pont...
Hmm, na majd hnap.
Szep estet evribodri :)
köszönöm a sók lóherét :)
A következő dominóért, amit megveszel az aukcióról, nem kell fizetned.
Sok sikert és boldogságot a "külvilághoz"!
És gratulálok az elért 20.000 pontért!
Nem semmi ennyi év után abbahagyni, gratula az elhatározáshoz. Én mág folytatom, de közel sem olyan hévvel mint pár évvel ezelőtt.
Kellemes időtöltést!
Gratulálok, minden játszótársad nevében!
Szép volt a "hátadat" nézni, de majd csak rövid időn belül, lesz aki a helyedre lép, hisz nem hiszem, hogy mindenki 20000 pont elérésekor befejezi a dominózást.
Sőt még az is előfordulhat, hogy valami "frissítést" is kieszel Hoxa és visszaédesget a dominózáshoz.
Annak azért örülök, hogy nem a Hoxa csapatát hagyod el, csak az egyik játéktól vettél ideiglenes búcsút
Bandi gratulálok a saját nevemben is és természetesen a kedves Nejednek is ebből az alkalomból.
Üdv: Laci