Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Jó reggelt! Utolsó dominómat veszem fel, egy hétig nuku dominó részemről. Elutazom.... nehéz lesz kibírni:-) Köszönöm a segítőmnek, hogy felveszi a dominóimat, míg nem leszek.
Mindenkinek további szerencsés dominókat kívánok!
Nagyon lezser vagyok most. Vettem 2 pontért egy összekötőt.:)
Az volt a megoldás, hogy későn keltem.:)))
Most nálam ugyanez a helyzet.
DominÓrák: 0, 2, 3, 7, 10, 14, 17, 23.
Megvannak a szabályok, ha valaki nem figyelmes, vessen magára. Ilyen alapon lehetne olyan is, hogy mert én elszalasztottam az utolsó dominót felvenni, vehessem fel később, de sok mindent ki lehetne még találni. Semmi jelentősége.
Sajnos, én is jártam már úgy, hogy nem a kedvezőbb dominót raktam le. Nem hiszem, hogy lesz ilyen irányú változás. Azaz semmilyen változás nem lesz:-)
DominÓrák: 0, 2, 3, 7, 10, 14, 17,
a dominó készítőinek lenne egy javaslatom egy esetleges új verzióhoz (vagy ha ebbe a játékba be lehet esetleg építeni: új funkció lehetne az utolsó sorba helyezett dominó visszavonása, ha van az asztalon üres hely.
megakadályozandó, hogy a mindkét oldalra betehető jokeres domi a jokeres oldalával lefelé kerüljön a sorba, esetleg ha több beilleszthető dominó van, akkor ne kelljen dühöngeni, ha mégis egy másikat tesz be az ember, mint ami logikusabb lenne.
én most így jártam. beraktam a 3/1-est, pedig a 3/2 jobb lett volna...
:-)
DominÓrák: 0, 2, 3, 7, 10, 14,
DominÓrák: 0, 2, 3, 7, 10,
Nem nem tudsz valami megoldást!
Szép lassan megszorulok mert nekem most minden óra DominÓra.
Még mindig nem jó? Előfordul az ilyesmi fészbukéknál.:)))
DominÓrák: 0, 5, 10, 11, 16, 18, 20, 21.
DominÓrák: 0, 5, 10, 11, 16, 18, 20,
Szia Pista téged akartalak kérdezni de idegességembe ne találtalak!Itt átjött rendesen de a facebook-on küldtem névnapi köszöntőt akkor csinálja és ha hozzá akarok szólni valamihez, vagy választ küldenék. Ha tudsz segítsél köszi üdv.Gyuszi!
eddig mindegyiket megkaptam :D
DominÓrák: 0, 5, 10, 11, 16, 18,
Itt nem úgy látszik. Más gépéről írsz?
Ki tud segíteni:valami vírus van a gépemen nem tuduk üzenetet küldeni hozzászólni összevissza betűk vannak a leírt szöveg helyett és valami basicserve,com felirat!
Ma is lesz egy kis pihenő. Lehet nyugodtan dolgozni.
DominÓrák: 0, 5, 10, 11, 16,
További ajánlott fórumok: