Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
pista55 és kkrisz88
Köszönöm! 4 év 4 hó és 18 napomba került.
És már senki sem emlékszik, hogy mikor jön az utolsó dominó.
Ez most lesz 22 órakor!
Erre gondoltál szerintem.
""Aukcióra" - Ezzel pedig aukcióra rakható az adott dominó. Ez csak akkor használható, ha épp nincs aukción dominója a játékosnak, illetve több pontja van, mint amennyi dominót eddig aukcióra bocsátott.
Kevés? Lényeg, hogy éjjel-nappal venni kell az 5 pontos dominókat, ami napi 12 db-ot jelent.
Ha csak 6 db-ot vállalsz, az kb. 280 napot jelent, de ha csak 5 db-ot sikerülne egy nap vásárolni, akkor kb. 1 év alatt (334 nap) sikerül elkölteni a 10.000 pontot.
ááá, szerintem hagyd, főleg ennyire késői időpontban már nem fog úgysem az agyunk :)
Ámbár, ha így folytatjuk hamar meglesz a 100.000-ik hozzászólás is :)
Nincs valami olyasmi, hogy valami oknál nem mehetsz le egy meghatározott pontszám aláig???
(csak kérdem. mintha valami felvett dominók számától függő és akukciós kikötés is lenne...)
Az előző bejegyzésem félresikerült, úgy néz ki fáradok.
Helyesen a reagálásom a "91100. pista55 2014-09-12 21:34" bejegyzésre.
lásd. "91102. kor130 2014-09-12 21:40" bejegyzést.
ööö, hát attól függ mi volt az asztalodon :)
(a napokban volt itt valaki aki összegyűjtött 5 ajándék dominót, és egymás utám bontogatta ki :-) ) Na tőle ellopni, főleg miután itt "hencegett" azzal, hogy kibírta, hogy nem bontotta ki :-) , nos... hát... ööö... most mondd azt, hogy nem szállnál rá, csak úgy??? Tedd a szívedre a kezedet! :) (aztán később ő visszalophatná tőled :-))
Nekem a legtöbb ha jól emlékszem 3 db ajcsi volt. Azt követően nem tudtam megállni, hogy ne kezdjem el bontogatni az ajándékokat ;) nemhogy kivárni az ötöt... :) Neked mennyi volt a legtöbb egyszerre az asztalodon lévő ajcsik száma? :) Meddig bírtad ki? :D
Egyszerű a dolog, végy 5 pontért dominót és azonnal dobd el. Ezzel máris -6 pontot sikerült elérned.
Azt a 10.000 pontot összeszedni sem volt könnyű évek hosszú során, de azt lenullázni sem lehet pár hónap alatt, kb. 140 nap kell hozzá.
Nálam ilyen nem fordulhat elő, mert nem gyűjtögetem az ajándékokat, lehető leghamarabb, 1-2 napon belül beváltom, ha van egy ajándékom.
Mikor váltom be, az sokban függ a dominóimtól és az órák kiosztásától.
Te leszel a mentőangyal?
Simon Templar: aki veszélyes, kockázatos helyzetekben is lehengerlő magabiztossággal, könnyedén hárítja el a bajt.
Még a végén felhasználónevet is változtatsz?