Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Gyors vagy, mint a villám, pedig én is igyekeztem... :-)
.
A mostani +4 órás ajándékom nem ért semmit, rosszkor nyitottam:-(
DominÓra: 5, 8, 13, 14, 16, 17, 18,
DominÓra: 5, 8, 13, 14, 16, 17, 18,
Kiadtad?! Egészségedre!
... és ... ÉN kérek elnézést (mert írni mertem)!
DominÓra: 5, 8, 13, 14, 16, 17,
DominÓra: 5, 8, 13, 14, 16,
:-))) Olyan édesen aludtál, nem volt szívem egy dominó végett felébreszteni, gondoltam lesz ma még bőven domi, és így most frissen, pihenten nézel a nap elé... Hajrá! ;-) Szép napot! :-) :-*
.
Köszi, hogy szóltál, csak elfelejtettél felébreszteni:-)))
Szép napot!
Tudom, ismerlek, elvégre 2008 óta itt vagyok én is, a fórum témánk épp tegnap ünnepelte hatodik békés évét, már csak oda járok örömmel. Ilyet én ott nem is engednék meg, azért is neveztük el a "Béke szigetének"... :-)
Nézd, a hozzászólás minősíti a portál tagot is, viszont káros a fórum témának is, lassan már csak a DominÓrák beírása marad a régi, jó hangulatú fórum helyén... Ez van. :-(
Lazuljunk, vannak ettől fontosabb dolgok is! Szép napot! :-)
Szép jó reggelt mindenkinek! Igazad van tényleg nem kell figyelembe venni,nem is tettem meg idáig, de annyi mocskolódó hozzászólást tett már ide föl hogy talán jobb lenne ha nem is lenne köztünk... Na persze sokfélék vagyunk, tolerálnunk kell az ilyet is, de én még ilyet nem láttam, pedig nem vagyok már mai csirke.Amióta ide "járok jó hangulatú kedves közösséget találtam, igazán kilóg a sorból ez ez egy. Na remélem mostmár bírom megint fölháborodás nélkül egy pár évig.... Szép napot! Észrevettétek hogy micsoda finom leosztás sikeredett ma?
Hagyd rá nem kell figyelembe de venni, mert pont az a célja.
További nagyon szép napot kívánok Neked is! :-)
Imre.
.
Jó reggelt kívánok! Hát ez valami fantasztikus! Hogy jut el valaki erre a szintre hogy kritizáljon vagy minősítsen másokat, Semmi közöd hozzá hogy a másik ember ha éppen a buszra siet és nem lesz ott már 10 perc múlva mit csinál! Nem kellene átgondolnod miket írsz le? Nem jó ezeket még nekünk sem olvasni hát még annak akiről szól. Nem csodálkoznák rajta ha letiltanának.
Most lehet 1 pontért vásárolni: több, mint 90 dominó vevőre vár! Én szóltam... :-)
.
Igazad van, különben is: ne azt nézd, hogy mit, hanem hogy ki mondja! :-) Mindenki úgy játszik, ahogy kedve tartja, ideje engedi, nem kell itt magyarázkodni egy pont miatt... :-) :-D
További jó dominózást, szép napot, hetet kívánok, és minden jót az életben. :-) Imre.
.
Én kb. 3 éve játszom itt veletek, nem taktikázva, hanem a játék öröméért, szép csendben. Meg is látszik, 973. vagyok a toplistán, de ez sosem érdekelt. Pl, munkaidőben nincs netezési lehetőségem, így kb. napi átlag 4 domcsit szoktam felvenni. Ha az asztalomon lévő 2 dominóhoz van fent egy 2 pontos összekötő amikor feljövök Hoxára, én nem nézegetem az időket, nehogy elhappolják előlem, később meg beszoruljak, szóval, én megveszem, ha 11 perc van hátra, ha nem. Nem vagyok folyton az oldalon, sőt, nem is akarom nézegetni folyamatosan. Ez egy játék, rengeteg féle játékstílussal :)
Na neeee! Gondold át jobban!
... és 2 perc múlva megkapta volna INGYEN!
Akkor?
Na, de hagyjuk! EZ legyen az Ő gondja. Részemről ennyi volt!
További szép estét MINDENKINEK! :-)
Csak annyi, hogy lehet neki is ilyen ajándéka volt. (Akkor ő is ugyanúgy egy pontért vette meg.)
DominÓra: 1, 2, 3, 4, 13, 17, 19, 20
DominÓra: 1, 2, 3, 4, 13, 17, 19, 20.
Ne hergeld magad mert az semmi jóra nem vezet!:)
Ha az említett vásárló bántónak érezné a "Noooormááááális???" használatát, akkor ezennel elnézést kérek TŐLE!
Bocsánat! Nem értem az összefüggést! :-(
További ajánlott fórumok: